23 sep 2021
Kapellen / Netwerkactiviteit / KMO

Kmo-netwerk en Auto Natie Group: de bedrijfswagen van de toekomst

Leer en connecteer als kmo-zaakvoerder

Up to date blijven als zaakvoerder over relevante topics, je netwerk onderhouden én connecteren met collega-ondernemers was het laatste jaar meer dan ooit een uitdaging. Goed nieuws: vanaf september nemen wij samen met onze kmo-ondernemers (+5 FTE's) een vliegende start.

UNIZO kmo-netwerk en Auto Natie Group organiseren een ontbijtsessie waarbij je alles te weten komt over het elektrisch rijden van de toekomst. Daarna kan je connecteren met jouw collega kmo-zaakvoerders én zelf de sensatie van het rijden met een elektrische of hybride wagen ervaren.

Elektrisch rijden is meer dan ooit brandend actueel. De meest recente beslissingen rond de wagenfiscaliteit zet deze evolutie in een stroomversnelling. 2023 zal het kantelmoment zijn waarop het uitdoofscenario rond de fiscale aftrekbaarheid van klassieke verbrandingsmotoren in gang wordt gezet. Roept dit ook bij jou vragen op? Schrijf je snel in voor het eerste kmo-netwerk van het najaar exclusief voor kmo-ondernemers.

Tijdens deze ontbijtsessie kom je alles te weten over fiscaliteit, TCO en laadmogelijkheden in de transformatie naar elektrische mobiliteit. Daarnaast beantwoorden de aanwezige experts van Auto Natie Group graag al jouw vragen rond de integratie van elektrische bedrijfswagens in jouw car policy!

Je kan ter plaatse ook zelf een testrit maken met de nieuwste elektrische en hybride modellen van de merken Volkswagen, AUDI, SEAT, ŠKODA en CUPRA! Hiervoor ontvang je een aantal dagen op voohand een mail met mogelijkheid tot reserveren van die rit.

Schrijf je in en ontmoet, inspireer en deel met collega-ondernemers tijdens deze primeur.

Programma:

  • 8u onthaal met koffie en ontbijt
  • 8u30 Elektrisch rijden in theorie door Auto Natie Group
  • 9u00 Elektrisch rijden in de praktijk (mogelijkheid tot testrit) + Netwerking

Prijzen
  • Niet-leden: 45,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 30,00 EUR Excl. btw