28 okt 2021
Provincie Antwerpen / Cursus

NOVA - het dynamische lerend netwerk


Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen - of kortweg NOVA. Na de succeseditie van vorig jaar staat nu de 3e editie van Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen (NOVA voor de vrienden) in de startblokken. NOVA - verzamelt straffe, ondernemende madammen die hun passie, goesting, ervaringen en uitdagingen met elkaar willen delen. Om zo bij te leren en te groeien.

Tijdens het NOVA Ondernemersforum volg je - samen met onderneemsters die net als jij in de opstart, uitrol of groei van hun onderneming zitten - een reeks boeiende sessies waarin toptrainers je (zelf)kennis, skills en ondernemerschap bijschaven. Altijd op een interactieve, praktische manier, zodat je straks ook écht aan de slag kunt met wat je oppikte.

NOVA in een notendop

Netwerken en bijleren. Dat is kortweg waar lerend netwerk NOVA voor staat. Maar er is meer... De kleinschalige groepen van maximum 12 deelneemsters bieden ook ruimte om zakelijke en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Discreet, respectvol en in alle openheid en vertrouwen. De vorige editie bewees het al: NOVA levert naast interessante zakenrelaties ook blijvende vriendschappen op!


“Ik had echt geen tijd over om verschillende cursussen en netwerkmomenten bij te wonen. Bij NOVA kreeg ik een totaaloplossing. Dat we met onze groep zelf topics mochten kiezen voor de leersessies was echt super. Geen blabla, maar meteen een hoog leertempo en tips die je direct in de praktijk kan toepassen. De hechte band met andere deelneemsters is ook mooi meegenomen. Onze bedrijven werken nu en dan samen en we spreken nog regelmatig af voor een deugddoende babbel.”

Sioban Verschaeren, zaakvoerder bij SIO BV


Wat je leert? Jij beslist!

Voor 8 van de 10 contactmomenten beslis je zelf, in samenspraak met je NOVA-collega’s, voor welke onderwerpen we professionele sprekers en experten uitnodigen. Je bent dus nu al zeker van een interessant leerparcours! De professionals van UNIZO Provincie Antwerpen coördineren en organiseren zodat jij zorgeloos kan focussen op je persoonlijke groei en de uitbouw van je zaak.

Voor vrouwelijke ondernemers met ballen

NOVA brengt vrouwelijke ondernemers met pit en ambitie samen. Dat zijn allemaal straffe madammen die aan deze selectiecriteria voldoen:

  • Je bent of voelt je vrouw.
  • Je bent ambitieus, communicatief én daadkrachtig.
  • Je bent leergierig en bereid om ook je eigen ervaringen met anderen te delen.
  • Je bent starter, scale-up of ervaren onderneemster met een eenmanszaak of vennootschap in hoofdberoep.


#sterkondernemen
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.
Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be.

 

Sessies

Sessie 1: Kennismaking

De kracht van het NOVA-netwerk zit in die bijzondere combinatie van uniformiteit én diversiteit.We nemen dan ook graag de tijd om elkaar te leren kennen.

28/10/2021 - 13:00 - 18:00
Sessie 2: Brainstorm: uitstippelen NOVA-parcours

Nadat we uitgebreid kennismaakten met elkaar is het tijd voor het echte werk: we stippelen een boeiend en leerrijk NOVA-parcours uit waaraan iedereen iets heeft. Dit doen we tijdens een hands-on brainstormsessie.

Moove Forward-coach Hannelore Devos leidt de brainstorm in goede banen. Met meer dan 10 jaar ervaring in arbeids- en organisatiepsychologie, weet ze als de beste mensen uit te dagen en in beweging te zetten. Onder haar begeleiding stel je heldere, scherpe doelen. Zo eindigen we met een reeks lerende netwerk-sessies die doen wat ze moeten doen: ons versterken.

28/10/2021 - 15:00 - 18:00
Sessie 3: Persoonlijke en professionele groei

Starten doen we door eens goed naar onszelf en onze onderneming te kijken (zelfkennis is nu eenmaal het begin van alle wijsheid): welke stappen wil je nog zetten in je verdere ontwikkeling als onderneemster? Waar ga je naartoe met je zaak? Hoe hou je op persoonlijk en professioneel vlak alle ballen in de lucht? En hangt er écht een glazen plafond boven je?

Samen met ICF-gecertificeerd coach Lut Pierre pak je je groei-uitdagingen aan. Lut buigt zich al meer dan 30 jaar over leiderschapversterking en strategische organisatieontwikkeling. Het is haar overtuiging dat de menselijke factor de belangrijkste hefboom is voor e succesvolle groei van elk bedrijf.

25/11/2021 - 13:00 - 16:00
Sessie 4: Te bepalen
16/12/2021 - 13:00 - 16:00
Sessie 5: Te bepalen
27/01/2022 - 13:00 - 16:00
Sessie 6: Te bepalen
24/02/2022 - 13:00 - 16:00
Sessie 7: Te bepalen
31/03/2022 - 13:00 - 16:00
Sessie 8: Wellbeing overnachting
28/04/2022 - 17:00 - 22:00
Sessie 9: Wellbeing overnachting
29/04/2022 - 08:30 - 12:00
Sessie 10: Wellbeing overnachting
29/04/2022 - 12:00 - 17:00
Prijzen
  • 1.100,00 EUR Excl. btw