16 mrt 2020
Geel / Cursus

Ondernemersforum Content Marketing: Meer klanten door sterke content

Consumenten worden steeds kritischer. Ze gaan gericht op zoek naar wat ze nodig hebben en bepalen zo meer en meer jouw marketing- en salesproces. Om (toekomstige) klanten te overtuigen, vuur jij als ondernemer zoveel mogelijk informatie op hen af. Maar schiet je wel raak? Weet jij waar je klant-to-be naar op zoek is?

Goed nieuws: met sterke Content Marketing kan je het verschil maken - zowel online als offline. Gedaan met één-en-dezelfde boodschap keer na keer ‘op te dringen’.  Voortaan deel jij alleen nog maar precies die info waar je toekomstige klant naar op zoek is.

Voor wie?

Ondernemers die meer grip willen krijgen op hun (online) marketing en die zich afvragen hoe content daarbij kan helpen. Perfect voor wie zijn eerste stappen hierin zet, maar ook een prima aanvulling voor ondernemers die al eerder het Ondernemersforum ‘Videomarketing’ of ‘Instagram’ volgden.

Door wie?

De sessies worden gegeven door Wolfram Carlier – gebeten door digitale media en expert online communicatie. Als trainer bij I Like Media legt hij zich toe op video- en crossmediale communicatie en multimediale communicatiestrategieën. Met heel wat inzichten, clevere tips & tricks en tal van sprekende voorbeelden tilt Wolfram jouw content marketing naar een hoger niveau.

PROGRAMMA
19u00 Onthaal met broodjes
19u30 Start lerend netwerk
 

#sterkondernemen
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.
Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be.

Sessies

Sessie 1: Waarom is Content Marketing zo belangrijk?

Na de kennismaking en het overlopen van het programma zoomen we in op het belang van ‘Content Marketing’: Wat is het eigenlijk? Welke vormen bestaan er? Wat zijn de laatste trends? En wat maakt relevante content onmisbaar voor elke ondernemer?

16/03/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 2: Waar ligt jouw doelgroep wakker van?

We nemen jouw doelgroep onder de loep: wie wil je bereiken? Met welke boodschap? Wat moet die teweegbrengen? En zit je doelgroep daar eigenlijk op te wachten? Samen doorlopen we de customer journey, lijsten we relevante topics op en bekijken we op welke kanalen je die kunt loslaten.

23/03/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 3: Hoe creëer je verbluffende content?

Je weet nu wat je wil vertellen en aan wie je dat wil doen. Nu is het nog een kwestie van de juiste plaats en de juiste manier vinden. We overlopen de mogelijkheden: van video’s, over sociale media, tot webpagina’s en zelfs apps. Met heel wat handige tips & tricks zetten we je aan het werk.

30/03/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 4: Wanneer zet je welke content in?

Niets zo belangrijk als timing: wanneer bezorg je bepaalde content aan je doelgroep? We blikken vooruit en stellen een handige content-kalender op.
 

20/04/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 5: Cases

Tijd om te tonen wat je leerde. Samen overlopen we de content die je de voorbije weken publiceerde. Je krijgt feedback van de groep en ontdekt hoe je de effectiviteit van je communicatie kunt meten bij je doelgroep.

27/04/2020 - 19:00 - 22:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw