27 apr 2021
Lier / Hybride activiteit (online + fysiek)

Ondernemersforum: Slimme storytelling met professionele smartphone fotografie

Foto’s en video’s zijn belangrijker dan ooit in je online marketing strategie. Zeker online en op sociale media ligt het bereik van foto- en videocontent aanzienlijk hoger dan bij berichten die enkel tekst bevatten. Hoe je met smartphone fotografie zelf aantrekkelijk beeldmateriaal voor je content marketing creëert en hoe je die foto- en videocontent optimaal inzet bij de storytelling over jouw bedrijf? Dat is hét onderwerp tijdens het Ondernemersforum traject “Smartphone fotografie”.

Handige weetjes

  • kort opleidingstraject met 5 sessies in april en mei 2021
  • inspirerende locatie bij coworking space Oboelo in Lier
  • kleine deelnemersgroep zodat je al je vragen kan stellen
  • slechts 400,00 € deelnamekost voor hele opleidingsreeks

Door Creactiv Marketing

Authentieke marketing waarbij je als ondernemer een duurzame relatie opbouwt met je doelgroep. Dat is waar het Mechelse marketingbureau Creactiv op focust. Deze strategische marketingpartner denkt met je mee om je ideale doelgroep te bepalen en die via de juiste kanalen aan te spreken. Je docenten van dienst bekijken marketingtheorie vanuit een ondernemersperspectief en reikt talloze tips & tricks aan waar je zelf mee aan de slag kan. Chia Vanderhoeven, Mylan Desaegher, Elien Defraeije en Sarah Vandewoude leren jou alle kneepjes van het vak.

@Oboelo Lier

Geen betere plek voor het Ondernemersforum “Smartphone fotografie” dan Oboelo in Lier. Deze inspirerende coworking space vind je in het stadion van voetbalclub Lierse. Met uitzicht op het speelveld, ruime parkeergelegenheid voor de deur en creatieve coworkers in de buurt heeft deze locatie troeven zat om je creativiteit aan te wakkeren!

Indien je de sessies niet fysiek kan volgen, is er de mogelijkheid om digitaal deel te nemen. Neem hiervoor contact op via ondernemersforum.antwerpen@unizo.be.

Niet vergeten

Voor dit UNIZO Ondernemersforum heb je uiteraard een smartphone met camera nodig. Breng je die zeker mee naar elke les?

Programma
19u00 Ontvangst met mogelijkheid om iets te eten
19u30 Sessie lerend netwerk
22u30 Einde

Sessies

Sessie 1 | Starten met smartphone fotografie

Foto- en videocontent maken is helemaal in, maar hoe begin je eraan? Welke must-haves heb je nodig, hoe start je met professionele smartphone fotografie, waarop letten en waar zitten de quick wins? Tijdens deze sessie brengen we de basisprincipes uitgebreid in beeld.

27/04/2021 - 19:00 - 22:30
Sessie 2 | Hoe beeldmateriaal inzetten voor jouw bedrijf

Wat kan je allemaal doen met de beelden die je gemaakt hebt? We focussen op jouw ideale doelgroep en onderzoeken hoe je die best bereikt. Sociale media, je eigen website, maar ook andere online en offline communicatiekanalen komen aan bod.

04/05/2021 - 19:00 - 22:30
Sessie 3 | Tools & Accessoires

Er zijn talloze tools en smartphone accessoires op de markt verkrijgbaar die professionele smartphone videografie nog eenvoudiger, doeltreffender en leuker maken. We delen onze ervaringen en brengen onze favorieten mee. Die mag je zelf ter plaatse uittesten!

11/05/2021 - 19:00 - 22:30
Sessie 4 | Pimp je foto’s

Mooie beelden zijn een goed begin, maar daarmee heb je nog geen afgewerkte visual die je commerciële kernboodschap perfect overbrengt. Vandaag zoomen we in op nabewerking met filters en quotes om een publiceerbaar eindresultaat te maken en de juiste tools om dat te doen.

18/05/2021 - 19:00 - 22:30
Sessie 5 | It’s a wrap!

Eerst vatten we samen wat we allemaal geleerd hebben om daarna je prangende vragen te beantwoorden. Daarna start een heuse werksessie. We werken samen verder aan je foto- en videocontent zodat je na deze sessie een heleboel afgewerkte foto- en videocontent klaar hebt.

25/05/2021 - 19:00 - 22:30
Prijzen
  • Niet-leden: 400,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 400,00 EUR Excl. btw