28 jan 2020
Geel / Cursus

Ondernemersforum Video Marketing: verkoop met bewegende beelden

Wie meer klanten of zakenrelaties wil bereiken met zijn website of sociale media, kan niet anders dan inzetten op videomarketing.

Want wist je dat beelden een veel grotere impact hebben dan tekst of zelfs foto’s? Dat is zeker zo bij je millennial-klanten, maar ook 50-plussers geven in onderzoek aan dat video’s hen langer bijblijven. Niet verwonderlijk dus dat er steeds meer bedrijfsfilmpjes opduiken op Facebook en LinkedIn

En jij, laat jij jouw bedrijf al online opvallen?
Tijd om je diensten of producten in the (moving) picture te zetten!

Tijdens de videomarketing-sessies leer je hoe je dat doet. Je gaat aan de slag met je eigen smartphone en creëert - op basis van enkele slimme inzichten en handige trucjes - je eigen bedrijfsfilm.

Wat leer je?

Je ziet je smartphone voortaan als een belangrijke verkoop-tool en weet hoe je die maximaal laat renderen. 

Je kunt je boodschap vertalen in beelden. Zo doe je aan creatieve storytelling

Je weet hoe je jouw content moet afstemmen op de verschillende media - van website tot Facebook. 

Je gaat naar huis met je eigen bedrijfsfilm - klaar om online te zetten.

Door wie?
De sessies worden gegeven door Wolfram Carlier – gebeten door digitale media en expert online communicatie. Als trainer bij I Like Media legt hij zich toe op video- en crossmediale communicatie en multimediale communicatiestrategieën.

PROGRAMMA
19u00 Onthaal met broodjes
19u30 Start lerend netwerk
 

#sterkondernemen
Meer starters, meer blijvers en meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en haar partners willen u daarbij ondersteunen.
Dit project is slechts één van de vele initiatieven waar u gebruik van kan maken. Ontdek ze allemaal op www.sterkondernemen.be.

Sessies

Sessie 1: Online video – de introductie

Wat is videomarketing nu precies? Wie doet het al en wie doet het goed? We gaan op onderzoek tijdens een filmavondje: we bekijken enkele voorbeelden en ontdekken hoe videomarketing verschilt per social media-kanaal.

28/01/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 2: Online video – het concept

Aan de basis van een goede video ligt een goed concept. In groep buigen we ons over de scenario’s van online video’s. Een goede voorbereiding voor onze latere sessies.

04/02/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 3: Online video – aan de slag

Staat het scenario vast? Dan is het de hoogste tijd om het om te zetten in beelden. We nemen de smartphone in de hand en gaan over tot actie.

11/02/2020 - 19:00 - 22:30
Sessie 4: Online video – de montage

In groep maken we ons videoproject af. Hiervoor doorlopen we de verschillende rollen in het creatieproces: van bedenker, over regisseur en cameraman, tot beeldbewerker.

18/02/2020 - 19:00 - 22:00
Sessie 5: Online video – jouw eigen film

We zetten wat we geleerd hebben om in de praktijk: je bedenkt het scenario van je eigen bedrijfsfilm, brengt het in beeld, denkt aan de montagetips ... en krijgt een unieke online video als resultaat.

03/03/2020 - 19:00 - 22:00
Prijzen
  • Niet-leden: 460,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 360,00 EUR Excl. btw