29 apr 2021
/ Cursus

Ondernemersforum: Walk&Talk Antwerpen

Geen betere manier om te leren netwerken dan door het te doen! De Walk & Talk netwerkwandelingen zijn voortaan je maandelijkse afspraak om na een deugddoend ontbijt ervaringen uit te wisselen met collega ondernemers al wandelend in prachtige natuurgebieden in Antwerpen. Een gezonde combinatie van professioneel netwerken en groeien als mens en ondernemer dus waarbij je na elke Walk & Talk vol energie en nieuwe inzichten aan je werkdag begint.

Maarten stapt met je mee!

Maarten Van Damme, de Firestarter van Enthusiasm bezielt, begeestert, verbindt en begeleidt ondernemingen in transitie. Voor, tijdens en na de netwerkwandelingen deelt hij zijn expertise en praktische tips met je om efficiënter te leren netwerken, de juiste vragen te stellen en vonken te creëren. Elk van de 5 sessies is opgebouwd rond een specifiek thema waarbij we telkens de vragen Waarom, Hoe, Wat, Waar en Naar Waar stellen. De link naar persoonlijke en professionele groei en (leren) netwerken blijft de rode draad.

Voor wie?

Elke ondernemer die platgetreden paden in vraag durft stellen, is welkom om mee te wandelen, inzichten te verwerven en te connecteren.

Programma

Ontbijt en inspirerende introductie door Maarten • Wandeling in ontwakend Antwerps natuurgebied • Klassikale nabespreking met vraag-en-antwoord

Waarom wandelen?

Een gesprek verloopt vlotter tijdens een wandeling dan in saaie kantoorruimtes. De natuur inspireert, geeft energie en wakkert creativiteit aan. Al stappend brengen we ons brein in beweging voor een vlotte gespreksdynamiek. Met de blik op de horizon (ipv rechtstreeks oogcontact) verloopt een gesprek natuurlijker, ongeremder en diepgaander. Een goede zaak om te sparren met collega ondernemers en om je persoonlijke uitdagingen te durven delen met anderen. Wandelen werkt uiteraard ook ontspannend. De stilte in je hoofd laat je toe om beter te luisteren en ook zelf praten verloopt een pak eenvoudiger. Stap uit de dagelijkse routine en ontdek de meerwaarde van luisteren en dialogeren vanuit een ander perspectief.

In een notendop

Eén keer per maand in de ochtend • telkens van 08:30 u tot ca. 11:00 u • deugddoend take-out ontbijt (in aparte verpakking en met eigen thermosje koffie) is inbegrepen • vaste groep met max. 10 deelnemers • vergeet je wandelschoenen niet!

Let’s walk!

Bij Walk & Talk trekken we in kleine groepen van max. 10 ondernemers de natuur in. Volzet = volzet, dus wacht niet te lang om je plekje te verzilveren.

Sessies

Wandeling 1

WAAROM doe je wat je doet? Wat is het nut van netwerken (en waarom wil je dat binnenkort veel vaker gaan doen)?

29/04/2021 - 08:30 - 11:00
Wandeling 2

HOE doe je wat je doet? En hoe houd je doeltreffend netwerken in balans met je eigen persoonlijkheid en zakelijke doelstellingen?

20/05/2021 - 08:30 - 11:00
Wandeling 3

WAT doe je en wat heb je te bieden? Wat houdt netwerken concreet en in de praktijk in?

10/06/2021 - 08:30 - 11:00
Wandeling 4

WAAR bied je jouw diensten of producten aan? En waar kan en wil je netwerken?

24/06/2021 - 08:30 - 11:00
Wandeling 5

NAAR WAAR wil je jouw onderneming binnen 5 jaar brengen? Waar en met wie ga je best netwerken om dat doel te bereiken?

16/09/2021 - 08:30 - 11:00
Prijzen
  • Niet-leden: 400,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 400,00 EUR Excl. btw