A taste of business Australië/Nieuw-Zeeland, Vietnam, Singapore

22 jun 2017
Antwerpen / Netwerkactiviteit / UNIZO Internationaal

A taste of business Australië/Nieuw-Zeeland, Vietnam, Singapore

Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore en Vietnam, stuk voor stuk prachtige reisbestemmingen, maar bovenal bloeiende economieën met veel mogelijkheden voor Vlaamse exporteurs.
Australië blijft systematisch in de hoogste regionen van de OESO-lijst van de sterkst ontwikkelde economieën. Ook Nieuw-Zeeland is een eersterangs, stabiele en betrouwbare economie. Vietnam en Singapore trekken moeiteloos buitenlandse investeerders aan. Vietnam is een uitstekende productiebasis, niet alleen voor de traditionele sectoren als textiel, maar ook voor bedrijven actief in elektronica- en machineproductie. Singapore mag dan wel het duurste land ter wereld zijn, het is een alom geroemde groei-economie die sinds 1975 een gemiddelde groei van maar liefst 6.9% kan voorleggen.
Exportopportuniteiten zijn er te over. Ze liggen echter niet bij de deur en u zal dus rekening moeten houden met bijzondere regelgeving, douaneformaliteiten en een aangepaste transportregeling. De eerste stap richting deze markten is dus een goede voorbereiding!
Wil uw bedrijf ook graag zaken doen in Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore of Vietnam? Kom dan op 22 juni naar Antwerpen en ontmoet de Vlaamse Economische Vertegenwoordigers van Flanders Investment & Trade tijdens een informele lunch.

We verzamelden een aantal ‘veel gestelde’ vragen en geven u de kans om alles te weten te komen over deze markten. Een greep uit de topics die aan bod zullen komen:

  • Hoe benadert u succesvol deze markten en welk type partner neemt u best onder de arm?
  • Hoe bereidt u zich best voor? Waar liggen de opportuniteiten en (juridische) obstakels?
  • Wat is de plaatselijke zakencultuur en wat zijn de verschillen tussen de landen?
  • Wie zit er namens FIT voor u in deze landen en wat kunnen zij voor u betekenen?
  • En alles wat u zou willen weten over deze markten!

De Vlaamse Economische Vertegenwoordigers, die wonen en werken in deze landen én terugblikken op een jarenlange ervaring in het begeleiden van Vlaamse ondernemingen op deze markten, schetsen u duidelijk hun analyse! We ronden af met een aantal concrete tips waarmee u onmiddellijk aan de slag kunt.

Australië, Nieuw-Zeeland, Vietnam en Singapore ... your taste of business? Ontdek het tijdens een interactieve lunch met

  • Dhr. Wouter Vanhees, Vlaamse Economische Vertegenwoordiger uit Vietnam
  • Dhr. Luc Fabry, Vlaamse Economische Vertegenwoordiger uit Singapore
  • Dhr. Luca Bottallo, Vlaamse Economische Vertegenwoordiger uit Melbourne (voor Australië en Nieuw-Zeeland

PDF iconKlik hier voor uitnodiging in pdf

Interesse in een uitgebreid individueel gesprek over uw zakelijke plannen (+/- 45 min.) met één of meerdere van bovenstaande Vlaamse Economische Vertegenwoordigers, neem dan telefonisch contact op met het FIT-kantoor in Antwerpen op het n° 03/260 87 22. Zij kunnen een afspraak voor u inplannen.