25 jan 2019
Aartselaar / Netwerkactiviteit

UNIZO Aartselaar: Nieuwjaarsontmoeting 2019

Beste collega-ondernemer,

Naar jaarlijkse gewoonte nodigen wij jou en jouw partner uit op onze traditionele Nieuwjaarsontmoeting. Dit jaar verzamelen alle ondernemers uit omstreken op vrijdag 25 januari 2019 bij KIA Vermant Aartselaar om het nieuwe ondernemingsjaar feestelijk in te zetten.

Als speciale gasten nodigen wij dit jaar de oude/nieuwe burgemeester en schepen van lokale economie uit om hun plannen voor de komende legislatuur toe te lichten.

Programma:

19:30 ontvangst & registratie
20:00 welkomstwoord voorzitter
20:10 toespraak gastheer
20:40 toespraak burgemeester / schepen lokale economie
21:00 start netwerkreceptie
23:30 einde

Inschrijven:

Deelname is gratis maar inschrijven is verplicht. We dienen nl. de catering af te stemmen op het aantal aanwezigen. Ben je alsnog verhinderd, laat ons dan vóór 23 januari 2019 weten dat je niet kan deelnemen. Voor niet-aanwezige ondernemers die niet tijdig verwittigen zijn wij helaas genoodzaakt een no-show penalty aan te rekenen van 50 euro p.p.


 

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
Deze activiteit is gratis.