19 feb 2019
Deurne / Netwerkactiviteit

UNIZO Deurne: Open Coffee Garage Thuy

OpenCoffeeClub Saul Klein begon in 2007 met de OpenCoffeeClub in Londen. Zijn doel was om ondernemers en investeerders bij elkaar te brengen. Dit idee heeft uiteindelijk geleid tot een informele netwerkclub over de hele wereld.

Opencoffees.be wil bijdragen aan het doel van Saul Klein, namelijk ondernemers bij elkaar brengen op een laagdrempelige manier. Vanuit deze gedachte wil Opencoffees.be bijdragen door de organisaties en bezoekers ook online met elkaar in contact te brengen. Dit heeft twee doelen: het actief ondersteunen van het lokale netwerk, organisatie en ondernemer en ondernemers te helpen om het netwerk te kunnen benutten wanneer het niet lukt om iedere keer de bijeenkomst te bezoeken.Uiteraard altijd vrijwillig, zonder lidmaatschap, zonder commercieel oogmerk en gratis!

Voor het onderhouden van het platform werkt Opencoffees.be samen met een aantal partners. Deze samenwerking heeft als doel om het platform in de lucht te houden voor iedereen die daar gebruik van wil maken. Deze partners maken het platform dus mogelijk.

Vanaf september 2018 starten de Open Coffee's in Deurne, telkens op de 3e dinsdag van de maand (behalve in juli en augustus). Deze vindt afwisselend plaats in Deurne Zuid (standplaats: @ The Park (Boekenbergpark) en een on Tour.Eandis-Infrax