20 jun 2019
Mechelen / Actuasessie

UNIZO Mechelen: Al in orde met de nieuwe vennootschapswetgeving?

Sinds 1 mei is er een nieuwe vennootschapswetgeving. Vic De Bie en Ben Vermeiren vatten in maximum anderhalf uur de belangrijkste wijzigingen voor jou samen. We bekijken de gevolgen voor de verschillende vennootschapsvormen met focus op de Besloten Vennootschap (BV), de opvolger van de BVBA. Verder komt aan bod: wat moet je doen om in orde te zijn en uiterlijk wanneer, de nieuwe spelregels om gelden lastens het vermogen van de vennootschap naar de privé te halen, … Vic en Ben zijn KMO adviseurs en specialist in het helder uitleggen van de nieuwe vennootschapswetgeving.

Let op: er kunnen maximum 25 ondernemers deelnemen, zodat er voldoende ruimte is voor discussie en vragen waarna je goed geïnformeerd naar huis gaat !

Deelnemen kost 15 euro.

Ja, ik schrijf me in! Hierbij mijn contactgegevens.

Contactgegevens

bv. 0123.456.789
Volgorde
bv. 011404354
EUR
Volgorde
De gegevens die u invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen worden deze gegevens ook doorgegeven aan onze commerciële partners en gebruikt voor automatische verwerkingen (o.a.) profilering om u gerichte informatie en aanbiedingen te kunnen toesturen. Alle details over deze verwerking en uw rechten vindt u in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacybeleid
1 x Niet-leden: 30,00 €
Totaal: 30,00 EUR