16 feb 2022
/ Online activiteit

UNIZO Neteland: Hart voor Ondernemers

UNIZO Neteland nodigt je uit op de virtuele editie van het Hart voor Ondernemers. Jij volgt online, gratis en coronaproof vanuit je luie zetel. En JIJ bepaalt wie het Hart voor Ondernemers wint tijdens een live stemronde. Bovendien maakt iedere kijker kans om één van de pakketten met lokale kadocheques van het Neteland te winnen!

Het event is gratis maar inschrijven is verplicht. Schrijf HIER in! 

Onze veelzijdige gastheer Dieter Troubleyn neemt niet alleen de presentatie voor zijn rekening maar zorgt ook voor de muzikale intermezzo’s met muziek van Abba en Neil Diamond. We verwelkomen ook Carl Van Dyck, Directeur van UNIZO provincie Antwerpen, en rollen de rode loper uit voor de starter-ondernemers van het afgelopen jaar.

Onze 3 genomineerden zijn:

HRB: Nieuwbouwprojecten op maat van mens, klimaat en omgeving.

HRB is een Kempens familiebedrijf dat in 2014 ontstond uit een passie voor duurzaam bouwen. Oprichters Jeffry Van den Bulck en zijn schoonvader Leo Philipsen, richtten zich aanvankelijk vooral op houtskeletbouw. Tot ze CLT (cross laminated timber) ontdekten. Een materiaal waarmee ze duurzaam en bijna-energieneutraal konden bouwen, zonder in te boeten aan de luxe. Samen met hun tevreden klantenbestand, breidde ook hun actieradius uit. Ondertussen mag HRB zich dé referentie op vlak van Belgische CLT-bouw noemen. Huidig CEO is Bart De Fré.

Brouwerij Leysen: Liefde voor bier en passie voor brouwen

Tijdens zijn studententijd raakte Jorge Leysen in de ban van het betere bier en die liefde groeide uit tot een passie voor brouwen. In het jaar 2000 vloeiden de eerste brouwsels uit een ketel van 30 liter. De bieren werden steeds meer gesmaakt door vrienden en familie. Na een geslaagde introductie op de lokale straatfeesten, startte de brouwerij in 2015. Klein en ambachtelijk, maar met de volle goesting om de bierliefhebbers van lekkere en toegankelijke bieren te voorzien. Sinds de start groeide de brouwerij stapsgewijs verder en evolueerde het volume van 10.000 naar 50.000 liter. Het paradepaardje is de Baskwadder maar ook voor gepersonaliseerde bieren kan je bij hen terecht, en steeds meer andere hobbybrouwers kloppen voor een samenwerking bij hen aan.

Versmarkt Van Eccelpoel: Kwaliteit als dagelijkse kost 

De familiezaak maakt al meer dan zeventig jaar deel uit van       het Herentalse straatbeeld. Kwaliteit, enthousiasme en vakkennis zijn drie kernwoorden die ook de derde generatie met Lawrence Vechter en Jef Van Eccelpoel meenemen in hun werkethiek. Van Eccelpoel selecteert en importeert ambachtelijke kwaliteitsproducten uit zowel eigen streek als ver daarbuiten. De verschillende versafdelingen schitteren op de gezellige, overdekte marktplaats.  Resultaat: een ruime waaier aan specialiteiten met als codewoorden traditie, innovatie en kwaliteit.   

_ _ _

Je bent van harte uitgenodigd. Omdat we er van overtuigd zijn dat er een grote nood is aan samenkomen en verbinden, al is het digitaal. En omdat het dè manier is om te stemmen en zo je collega-ondernemer een hart onder de riem te steken. En wie weet win jij wel één van de pakketten met kadocheques waarmee je onze lokale handelaars kan steunen. Tot slot biedt het ons, UNIZO Neteland, de kans om jou te bedanken voor jouw inzet in 2021.

Schrijf je in en deel het verder met je collega-ondernemers, via mail of sociale media. Enkele dagen voor het evenement, ontvang je de link om deel te nemen.

We kijken er bijzonder hard naar uit ❤️

UNIZO Neteland (Herentals, Olen, Herenthout, Grobbendonk, Vorselaar)