24 september 2016: Dag van de Klant in Antwerpen.

Op zaterdag 24 september staat de klant opnieuw centraal bij meer dan 100.0000 zelfstandige ondernemers. Het hebben van klanten is nog altijd de noodzakelijke basis voor een goed draaiende zaak of onderneming. Terecht staan zij morgen centraal.  Handelaars trakteren hun klanten hiervoor met een attentie. Naast het hebben van klanten, is een aantrekkelijke, dynamische en bereikbare stads- en gemeentekern een belangrijke voorwaarde om onze handel leefbaar te houden.  “Een uitdaging die enkel kan gerealiseerd worden wanneer ondernemers, steden en gemeenten en de provincie alle krachten bundelen” aldus Sofi Van Ussel, provinciaal UNIZO directeur.

Het thema van de Dag van De Klant dit jaar is "Op je wenken bediend". Onze zelfstandige handelaars gaan namelijk tot het uiterste om hun klanten de beste service te kunnen bieden. Ook in de Antwerpse steden en gemeenten zal de Dag van de Klant niet ongemerkt voorbij gaan. Animatie en muziek zullen de straten inkleuren. Handelaars en ondernemers zullen er de klant extra verwennen.

Nationaal UNIZO voorzitter Karl Verlinden en provinciaal UNIZO directeur Sofi Van Ussel trappen samen de Dag van de Klant voor de provincie Antwerpen op gang in Deurne. Dat tijdens het ontbijt dat de handelaars van Deurne aanbieden ter gelegenheid van de Dag van  de Klant.  Vanaf 9 uur deelt het UNIZO team er Dagrozen uit aan de buurtbewoners op de parking ter hoogte van Herentalsebaan nummer 217.

Een greep van andere acties in de provincie:

Stad Antwerpen
In Antwerpen verrast UNIZO Antwerpen samen met Stad Antwerpen pop-up gewijs de klanten met rozen:
− Turnhoutsebaan Borgerhout 13 uur ter hoogte van nr 199
− Driekoningentraat Berchem 13 uur (Cultureel Centrum)
− Offerandestraat Antwerpen 14u30 ter hoogte van nummer 71
− Abdijstraat Antwerpen 15 uur ter hoogte van nr 187

Mol
UNIZO Mol vind je in de winkelstraat met hun fameuze rad van fortuin. Iedere passant zal de mogelijkheid krijgen een draai te geven aan het rad en hiermee leuke prijzen te winnen. Verder zal je getrakteerd worden bij de deelnemende handelaren die iets leuk in petto hebben voor hun klanten.

Essen
UNIZO Essen verwent de hele dag de klant met de dagattentie en met een drankjeton voor de Nacht van de Klant. Doorlopend van 10u tot 18u is op het dorpsplein, Heuvelplein Essen een springkasteel voor de kinderen. Vanaf 18u is er een gezellig buurt- en dansevent met drankstand. Van 20u00 tot 24u00 zijn er verschillende Dj’s met lichtshow op het gemeentehuis.

Mortsel
In het winkelcentrum van Mortsel is er een ganse dag animatie voorzien. Bij de deelnemende handelaars krijgt iedere klant een leuke attentie.

Sint Job in ‘t Goor
24 september is de apotheose van een Sint Jobse Maand van de Klant. Klanten maken op deze dag kans met hun volle stempelkaarten een geschenkenmand of aankoopbon bij de deelnemende handelaren te winnen. Er is een kleurwedstrijd voor de allerkleinsten en een etalagezoektocht in het dorp.

Sint-Katelijne-Waver
In Sint-Katelijne-Waver schiet Nationaal UNIZO voorzitter Karl Verlinden het Dag-fietscriterium op gang – 15 uur

Nationaal UNIZO voorzitter in de provincie:
9 – 10 uur: Deurne – Herentalsebaan ter hoogte van nr 217
11 – 12 uur: Geel – Centrum
14u45 – 15u30: Sint-Katelijne-Waver startschot Fietscriterium
16u30-17u30: Mol – Statiestraat ter hoogte van nr 9

Provinciaal directeur Sofi Van Ussel in de provincie
9 – 10 uur: Deurne – Herentalsebaan ter hoogte van nr 217
11 – 12 uur: Geel – Centrum
13 uur: Berchem – Driekoningenstraat C.C.
14u30:  Antwerpen – Abdijstraat ter hoogte van nr 187
21 – 22 uur: Centrum Essen Nacht van de klant.