Bij NOVA beslissen vrouwelijke ondernemers zelf wat ze leren!

 

Straffe ondernemers als jij spotten niet-te-missen opportuniteiten van mijlenver. En dit is er zo eentje! Na de succeseditie van vorig jaar staat nu de 2e editie van Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen (NOVA voor de vrienden) in de startblokken.

NOVA in een notendop

Netwerken en bijleren. Dat is kortweg waar lerend netwerk NOVA voor staat. Maar er is meer... De kleinschalige groepen van maximum 12 deelneemsters bieden ook ruimte om zakelijke en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Discreet, respectvol en in alle openheid en vertrouwen. De vorige editie bewees het al: NOVA levert naast interessante zakenrelaties ook blijvende vriendschappen op!

“Ik had echt geen tijd over om verschillende cursussen en netwerkmomenten bij te wonen. Bij NOVA kreeg ik een totaaloplossing. Dat we met onze groep zelf topics mochten kiezen voor de leersessies was echt super. Geen blabla, maar meteen een hoog leertempo en tips die je direct in de praktijk kan toepassen. De hechte band met andere deelneemsters is ook mooi meegenomen. Onze bedrijven werken nu en dan samen en we spreken nog regelmatig af voor een deugddoende babbel.”

Sioban Verschaeren, zaakvoerder bij SIO BV

Wat je leert? Jij beslist!

Voor 8 van de 10 contactmomenten beslis je zelf, in samenspraak met je NOVA-collega’s, voor welke onderwerpen we professionele sprekers en experten uitnodigen. Je bent dus nu al zeker van een interessant leerparcours! De professionals van UNIZO Provincie Antwerpen coördineren en organiseren zodat jij zorgeloos kan focussen op je persoonlijke groei en de uitbouw van je zaak.

Voor vrouwelijke ondernemers met ballen

NOVA brengt vrouwelijke ondernemers met pit en ambitie samen. Dat zijn allemaal straffe madammen die aan deze selectiecriteria voldoen:

  • - Je bent of voelt je vrouw.
  • - Je bent ambitieus, communicatief én daadkrachtig.
  • - Je bent leergierig en bereid om ook je eigen ervaringen met anderen te delen.
  • - Je bent starter, scale-up of ervaren onderneemster met een eenmanszaak of vennootschap in hoofdberoep.

Waarom je niet zomaar kan inschrijven

Kan je al onze selectiecriteria afvinken? Dan houdt niets je nog tegen om een vrijblijvende kandidatuur in te dienen! Die kandidatuur wordt eerst geëvalueerd door Pia De Quint. De enthousiaste bezielster van het NOVA project en voortaan je vertrouwde contactpersoon bij UNIZO Provincie Antwerpen. De kracht van het NOVA netwerk bestaat erin dat we verschillende groepen samenstellen die bestaan uit gelijkgestemde zielen met gelijkaardige uitdagingen uit diverse bedrijfssectoren en in verschillende groeifases. Starters, scale-ups en gevestigde waarden met groeiambitie zijn allemaal even welkom. De kracht van het NOVA-netwerk zit immers net in die bijzondere combinatie van uniformiteit én diversiteit.

Meer info en kandidatuur registreren kan hier