The Business Factory 2019

Eén dag. Eén plaats. Honderd-en-één ideeën. Zo laat The Business Factory zich het beste samenvatten. Ideaal voor ondernemers-met-veel-vragen-maar-weinig-tijd.

The Business Factory is een inspirerend network-event waarop je als ondernemer zélf je programma samenstelt. Daarvoor krijg je de keuze uit een reeks uiteenlopende talks en workshops. Op 24 oktober 2019 verwelkomen we onder andere trendwatcher Stefaan van Dist, Ilse Bracke (IDLab Universiteit Antwerpen), adviseur diversiteitsstrategie én ‘jongste ondernemer van het land’ Hassan al Hilou, en ’30 dagen zonder klagen’ bezieler Isabelle Gonnissen. Zij zullen in de Antwerp Engineering Company meer dan 150 enthousiaste ondernemers op straffe inzichten en slimme tips trakteren.

Inspiratie en interactie genoeg, want ook de UNIZO-adviseurs en tal van collega-ondernemers staan tijdens dit event klaar om vragen te beantwoorden en ideeën te delen.

Tijdens het aansluitend avond evenement zullen we de Antwerpse laureaat voor KMO van het Jaar 2019 bekend maken. Dit is een prestigieuze prijs, weggelegd voor de beste KMO die zich onderscheidt in de belangrijkste domeinen van de bedrijfsvoering.

www.thebusinessfactoryunizo.be