Digitale Proloog met Arnoud Raskin: We trappen 2021 af met een online ondernemersevent

Gedreven ondernemers blijven niet surplacen. Rasechte Flandriens laten zich echt niet tegenhouden door een beetje tegenwind. Nee, jij denkt vooruit, focust op de finish en staat meteen daarna weer klaar voor de volgende koers. Om je te bedanken voor jouw dagelijkse inzet en na het succes van de 1e Digitale proloog met Geert Noels, organiseert UNIZO provincie Antwerpen een nieuwe editie van dit digitale ondernemersfeest. Een niet-te-missen online event om 2020 snel te vergeten en vol goede moed 2021 in te trappen. Zien we jou ook op de 2e editie van de Digitale Proloog met Arnoud Raskin van StreetwiZe

Een straf verhaal

Arnoud Raskin, bezieler van het Mobile School project, vertaalde de unieke overlevingstechnieken van straatkinderen naar concrete tips en tools voor de bedrijfswereld. Met inspirerende videoverhalen van ondernemende straatkinderen enthousiasmeert Arnoud ambitieuze ondernemers die goesting hebben om op persoonlijk én professioneel vlak te groeien. Al meer dan 500 bedrijven ontdekten via StreetwiZe wat street skills voor een zakelijke context kunnen betekenen. Benieuwd wat jij allemaal kan leren van straatkinderen? 

Op het programma

De Digitale Proloog 2021 is goed voor 1,5 u inspiratie met een stevige portie fun. En daar hoef je  niet eens je huis voor uit, want dit event volg je online. Easy, 100% gratis én volledig Coronaproof! 

Sociaal entrepreneur, veelgevraagd spreker en bezieler van Mobile School Arnoud Raskin rijdt op kop. Hij reikt 4 street skills aan die jij als ondernemer nodig hebt om stevig in het zadel te blijven. Benieuwd wat je als ondernemer nodig hebt om een veerkrachtige en wendbare organisatie te creëren? Laat je dan begeesteren door de verfrissende visie van Arnoud en scherp je persoonlijke leiders- en ondernemerskwaliteiten aan 

Na Arnouds inzichten barst de wedstrijd pas echt los. Letterlijk, want in de grote Digitale Proloog Quiz testen we je parate kennis over succesvol ondernemerschap. Neem jij de gegeerde titel van “Antwerpse Flandrien 2021” en mooie prijzen mee naar huis? Een gepersonaliseerde gele trui en het must-read boek “StreetwiZe” van Arnoud Raskin himself zijn enkele blikvangers in onze prijzenpot. 

We spreken af op 19 januari om 20u00!

Inschrijven klik HIER