Dompel u onder in de wereld van crowdfunding op Crowdfunding Congres 2016

Crowdfunding laat zien dat het ook anders kan. Ondernemers en investeerders slaan via crowdfunding de handen in elkaar om dromen te verwezenlijken. Zo maken ze een economie met directe participatie als kern. En dat op steeds grotere schaal: in België is de voorbije 2 jaar voor ruim 15 miljoen euro via crowdfunding gefinancierd, wereldwijd gaat het om miljarden.

Op Crowdfunding Congres 2016, het allereerste crowdfunding congres in België, ontdekt u alles over wat crowdfunding is en wat het voor u kan betekenen.

Wat is Crowdfunding Congres 2016?

Op Crowdfunding Congres 2016 delen internationale visionairs, crowdfunding experts, de meest succesvolle campagnes en de bekendste crowdfunding platforms in ruim 15 keynotes, intieme sessies en interactieve workshops hun visie op en kennis over crowdfunding. Er komen maar liefst 300+ ondernemers, financieel professionals en investeerders samen in het ALM te Berchem en er staan al exclusieve bijdragen van Simon Douw van Douw&Koren, Daan Weddepohl van Peerby.com en Laurent Hublet van het kabinet van vicepremier Alexander De Croo op het programma.

Crowdfunding Congres 2016: ook voor u

Ondernemers en intermediairs vinden op het crowdfunding congres alle inspiratie en kennis die nodig is om via crowdfunding dromen te verwezenlijken. De meest succesvolle campagnes, de meest toonaangevende platforms en experten delen hun visie op het Crowdfunding Congres 2016. Of het nu gaat om een eerste, diepgaande kennismaking met crowdfunding of het bijwerken van je vakkennis: op het eerste crowdfunding congres van België dompelt u zich onder in de wereld van crowdfunding door middel van ruim 15 workshops en keynotes en de mogelijkheid om internationale experts persoonlijk te ontmoeten.

Praktisch

Meer informatie over het programma en tickets vindt u op www.crowdfundingcongres.be.