Help jongeren op weg naar ondernemerschap

België telt 273 000 NEET’s - jongeren Not in Education, Employement or Training – waarvan 10% in stad Antwerpen woont. Hen wil de non-profit organisatie YouthStart helpen met een gratis training die hen de basis van het ondernemerschap leert. Een initiatief dat UNIZO Provincie Antwerpen maar wat graag steunt tijdens de Warmste Week.  En waarbij jij kunt helpen!

Cake. Soep. Spaghetti. Het is smullen bij UNIZO Provincie Antwerpen, waar we – met veel plezier – onze buik vullen en onze portemonnee ledigen voor ons goede doel YouthStart. Om de pot nog wat meer te spijzen, hebben we ook enkele leuke aanbiedingen waarvan jij en je bedrijf – tegen een hartverwarmend prijsje – kunnen genieten.

SWEETS - 10 euro/persoon
Het UNIZO provincie Antwerpen-team kneedt, mengt en bakt dat het een lieve lust is. Speciaal voor jou en je collega’s. Bestel een dessertbuffet voor max. 20 personen, op een datum naar keuze in 2019.

SOEP - 6euro/persoon
Niets zo hartverwarmend als een dampende kom soep. Daarom maakt het UNIZO Provincie Antwerpen-team graag een lekkere pot soep voor jouw bedrijf.  Bestel bij ons een heerlijke soep voor max. 20 personen, op een datum naar keuze in 2019.

SUPERLOCATIE - 1200 euro
De kerk van Sint-Jan Evangelist – in de volksmond De Peperbus genoemd – wordt, na een grondige restauratie en herinrichting, de thuisbasis van UNIZO Provincie Antwerpen. Maar voor de renovatie van het beschermde gebouw echt van start gaat, kan jij je er nog eens goed uitleven met een bedrijfsfeest.

Boek De Peperbus als unieke eventruimte op een datum naar keuze voor 06/2019.

SERVICE - 200 euro
Vergeet voor een keertje onze starterstips en ons financieel advies, en huur een van onze UNIZO-collega’s in voor een atypische workshop.

  • Onze startersexpert Annelies roert graag samen met jou en je collega’s in de kookpotten om je groen & gezond te leren koken. Verwacht je aan meteen toepasbare tips & tricks én lekkere proevertjes. 
  • Onze ondernemersbegeleider en personal fitness coach Steven organiseert een sportief bootcamp op je bedrijfsterrein. Smeer die benen maar al in, zo ga je daarna weer fit en gemotiveerd aan het werk.
  • Onze nieuwkomer en fotografe in bijberoep An houdt graag halt in jouw bedrijf voor een professionele fotoreportage. Het resultaat? Knappe beelden die zo je website of brochure kunnen sieren.

Geïnteresseerd in één van de aanbiedingen? Mail dan naar ondernemersforum.antwerpen@unizo.be

Thema: Actueel