Hoe duurzaam is jouw bedrijf?


The Ecological Entrepreneur en UNIZO provincie Antwerpen sloten recent een partnership. “We maakten kennis met Sebastiaan De Block, oprichter van The Ecological Entrepreneur. Het klikte meteen, en na heel wat verrijkende gesprekken gingen we over tot actie. Samen en onder begeleiding van zijn team gaan we een duurzaamheidstraject doorlopen”. 

Om met een traject te kunnen starten, moet er uiteraard eerst onderzoek gedaan worden. Vandaar dat The Ecological Entrepreneur in samenwerking met UNIZO, VLAIO, KDG en Vlaanderen circulair een onderzoek doet naar de drempels van bedrijven om te verduurzamen.  

Vul jij de enquête mee in?   

Heel wat ondernemers ondervinden nog drempels in het verduurzamen. Met deze enquête wil The Ecological Entrepreneur die in kaart brengen, zodat er concrete acties kunnen volgen. Het doel is om meer dan 1000 bedrijven de studie te laten invullen, om alle kennis te verhogen. 

Benieuwd naar de uitkomst? Goed nieuws! Je ontvangt achteraf een samenvatting van het rapport, zodat je inzicht krijgt in waar jouw bedrijf zich momenteel bevindt. De enquête invullen speelt dus enkel in jouw voordeel. Zo kunnen we je beter bijstaan aan de hand van uitgebreide kennis.  

Ga nu al aan de slag! 

Er bestaan vandaag al heel wat oplossingen voor zowat alle sectoren. Kan je niet wachten om aan de slag te gaan, en is jouw bedrijf gevestigd in Antwerpen? Stuur dan een mailtje naar circulair.provantwerpen@unizo.be en onze expert Stéphane Vanden Broeck neemt met u contact op! 

Meer over: Duurzaamheid