Hoe je door je passie in een drakenei belandt…

Ellen Mattheeussen werkt als kleuterjuf, fotografeert, schrijft en zoekt zoveel mogelijk de verrassing op, samen met haar dochter Lauren. Recent schreef ze die ervaringen neer in het boek Uitjes en Nachtjes: een boek met wel meer dan 130 waanzinnig leuke uitstappen en overnachtingen voor het hele gezin, in België en Nederland.  Zo gingen Ellen en Lauren kamperen tussen de beren en de bizons, sliepen ze in een luchtballon en een drakenei. Ze gingen op stap met kabouters, aten de allerlekkerste pannenkoeken, en proefden van oesters die ze enkele minuten eerder zelf hadden geplukt. 

Ellen wilt vooral anderen inspireren om samen met het gezin unieke en mooie momenten te beleven. Ook professioneel hecht Ellen veel waarde aan die mooie momenten. Als kinderfotografe legt ze blijvende herinneringen vast. “Voor mij geldt dat je professioneel en gevoelsmatig altijd je dromen moet volgen. Ongelooflijk belangrijk daarbij is dat je de financiële kant goed in het oog houdt. Alleen op die manier kun je blijven werken aan nieuwe projecten en nieuwe dromen verwezenlijken.”

Om die nieuwe projecten in de picture te zetten volgde Ellen het Ondernemersforum Social Media als Virtuele etalage. Ze ontdekte hoe facebook, instagram en andere sociale media haar product echt kunnen versterken. Ze ging ijverig aan de slag om sterkte content op facebook te posten, en haar bereik op instagram te vergroten. Wil je ook aan de slag? 

Ontdek de nieuwste online marketingkanalen of volg een ander boeiend ondernemerstraject van het UNIZO Ondernemersforum