Isabelle Storme, CenEnergy, in de running voor 'Belofte 2017'

In steeds meer ondernemingen staat een vrouw aan het roer. Ook voor stoere sectoren deinzen vrouwen zeker niet terug. Een evolutie - en vooral prestatie - die applaus verdient. Ondernemerschap met 'a woman's touch' is een verrijking voor onze economie. Vrouwen kunnen net zo goed hun eigen zaak runnen als mannen. Of zelfs beter. Dat willen UNIZO en Markant vzw elk jaar in de kijker plaatsen, met de uitreiking van de "WOMED Award", wat staat voor WOMen in Enterprise and Development. De prijs is een bekroning voor inspirerend vrouwelijk ondernemerschap die ook andere vrouwen moet aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen. De drie genomineerden voor de WOMED Award-titel zijn intussen bekend, evenals de vijf genomineerden in de categorie 'Belofte', voor jong gestarte ondernemende vrouwen. De uiteindelijke winnaars worden onder meer verkozen via een publieksstemming, die nog tot 7 februari loopt opwww.womedaward.be. De uitreiking vindt plaats op 7 maart in het KBC-Auditorium te Brussel.

Isabelle Storme, oprichter en gedelegeerd bestuurder van CenEnergy uit Wijnegem dingt mee naar de ‘Belofte 2017’.  
Met CenEnergy wil Isabelle het ‘EcoRealisme’ doorvoeren en zo meehelpen aan reductie van CO2-uitstoot. Dit als fabrikant, leverancier en installateur van slimme laadpalen voor het opladen van elektrische voertuigen. Deze laadpalen kunnen gekoppeld worden met zonnepanelen, windmolens én thuisbatterijen, wat zorgt voor een snelle terugverdientijd. Ecologisch én economisch dus.

Bekijk hier het ondernemersverhaal van Isabelle en breng vóór 8 februari ook jouw stem uit: www.markantvzw.be/womedaward/isabelle-storme