Jongeren & Ondernemerschap

Samen met VDAB en Syntra AB organiseert UNIZO, voor het derde jaar op rij, het project "Jongeren en Ondernemerschap". En met succes: van de 14 starters die vorig jaar deelnamen, zijn er vandaag acht die een eigen zaak hebben opgestart in hoofdberoep.

Ondernemende zusjes op een missie
Judith en Stefanie Van Bulck begonnen in 2016 aan een heus avontuur! Ze schreven zich in voor het project "Jongeren en Ondernemerschap".

Ondertussen hebben de zusjes een eigen ijssalon, Scoop, in Schelle!
Ze bieden een uitgebreid assortiment van ambachtelijk ijs, koffies en heerlijke milkshakes aan. Op het menukaart van Scoop prijken ook verrassende smaken zoals suikerspin, rum rozijnen, vanillepudding,...Het ijs wordt door Stefanie in hun atelier gemaakt met vers fruit en streekproducten!

Wij mochten eens een kijkje nemen in hun ijssalon! Bekijk hieronder het interview.

Jongeren en Ondernemerschap
Het project "Jongeren en Ondernemerschap" kadert in een ruime aanpak van de jeugdwerkloosheid in de provincie Antwerpen. Naast werken in loondienst, moet zelfstandig ondernemerschap een volwaardige piste worden in de loopbaan van een jongere.

Meer informatie vind je op www.vdab.be
Ben je alvast overtuigd? Schrijf je dan in voor 30 september 2017 naar ann.nuyens@vdab.be en vermeld zeker je contactgevens!