Lokale speler voorziet internationaal publiek van logistieke oplossingen

Publireportage

Lokaal je aankopen doen in tijden van corona, geldt echt niet alleen voor de retailsector. 

Wist je dat er in de provincie Antwerpen ook heel wat producenten zijn van beschermingsmaterialen en daar op dit moment volop vraag naar is? Zij zorgen er in deze tijd voor dat iedereen veilig kan werken én winkelen. Easy Systems uit Geel is zo’n lokale speler die razendsnel gegroeid is en ondertussen een internationaal publiek van complete logistieke oplossingen voorziet.

De manier van werken en winkelen is enorm veranderd de laatste weken. Langzaam mogen we weer terug aan de slag mits het in acht nemen van heel wat voorzorgsmaatregelen. “De vraag naar plexiglas afschermingen is dus ook enorm gestegen”, aldus Kimberly Jacobs van Easy Systems. Zij leverden op korte tijd al zo’n 250 afschermingen. “We leveren niet enkel aan fabrieken en grote bedrijven zoals Estée Lauder, maar ook aan kantoren". Er komt nog veel meer kijken bij die maatregelen dan enkel het plaatsen van afscheidingswanden. Zo kunnen ook andere logistieke oplossingen zoals conveyors, helpen om afstand te creëren.

Dat de bedrijfscultuur en teamspirit een hele grote rol spelen in hoe een KMO de crisis doorstaat, beaamt Kimberly. “Ons bedrijf is altijd actief gebleven tijdens de lockdown, maar we hebben minder uren kunnen werken. Alle collega’s namen dit ongelooflijk goed op en blijven heel erg betrokken bij het bedrijf ondanks het telewerken en tijdelijke werkloosheid.” “We houden heel veel contact via whatsapp en berichtjes, maar toch kijk ik er weer naar uit wanneer we traditiegetrouw de laatste vrijdag van de maand eentje samen kunnen drinken.”

Meer over: Corona, KMO
Thema: Actueel