MT Construct krijgt HIB-label

Na ervaring op te doen in loonverband nam Tim Meeus, zaakvoerder van MT Construct, de beslissing om zelfstandig te worden. Zes jaren later gaat het zijn onderneming voor de wind. MT Construct biedt een uitgebreide dienstverlening: van afwerking tot opvolging van totaalprojecten. "De focus leggen we echter op onze specialiteit: binnenschrijnwerk en interieurinrichting, waarbij de materiaalkeuze en het esthetische van uiterst belang is," aldus Tim Meeus, "zo werken wij zeer graag met recup hout zoals oud eiken en barnwood, maar ook nieuwe materialen als solid surface zijn ons niet onbekend."

Voor totaalprojecten werkt MT Construct ook samen met andere KMO's en zelfstandigen in de buurt. Tim Meeus: "Door lokale samenwerking bouw je een heel netwerk op van betrouwbare partners die vaak en intens samenwerken. Een win-win, voor de eindklant als voor de ondernemer zelf."
www.mtconstruct.be

HANDMADE IN BELGIUM

Met het label Handmade In Belgium (kortweg HIB) wil UNIZO ambachtelijke ondernemers in de schijnwerper zetten. Vandaag weet je als consument niet altijd zeker wat je koopt.  Dankzij het label kunnen consumenten gemakkelijk ambachtelijke ondernemers en hun producten onderscheiden van de industriële, en krijgt de ondernemer een stapje voor in de concurrentiestrijd tegenover massaproductie. Enkel wie aan de strikte criteria van het label voldoet, komt in aanmerking.