NIEUW! Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen

Welkom bij NOVA

Steeds meer vrouwen hebben een eigen zaak. Ben jij ook zo’n gedreven onderneemster, die maar wat graag haar eigen pad volgt en barst van de ideeën?  Een durver die net de eerste stappen zette of al een doorgewinterde entrepreneur met flink wat kilometers op haar teller? Dan hoor je helemaal thuis bij NOVA - het Netwerk voor Ondernemende Vrouwen in Antwerpen.

Ja hoor, je mag NOVA gerust een ‘vrouwenclubje’ noemen. Maar dan wel één met power. Hier groeperen we straffe madammen die hun passie, goesting, uitdagingen en ervaringen met elkaar delen. Om zo bij te leren en te groeien.
 

Kick-off Event met Dagný Rós
Aftrappen doen we in stijl. Op 9/12 organiseren we het NOVA Kick-Off Event met Dagný Rós Ásmundsdóttir. De IJslandse chef - én volbloed onderneemster - serveert niet alleen enkele heerlijke gerechten uit haar nieuwe kookboek Roots maar inspireert ook met haar bijzonder ondernemersverhaal.

Als vrouwelijke kok in een mannelijke culinaire wereld, afkomstig uit Scandinavië ( waar gendergelijkheid een evidentie is) en met verschillende professionele successen, maar ook flink wat uitdagingen op de teller, kent Dagný Rós als geen ander de tips & tricks voor vrouwelijke onderneemsters.

Het vervolg: een dynamisch lerend netwerk
Smaakt het NOVA Kick-off Event naar meer? En heb je zin om samen met een groep gelijkgestemde vrouwen een boeiend - en leerrijk - parcours af te leggen? Dan is er het NOVA OndernemersForum: een reeks van tien sessies, waarin experts en toptrainers jouw (zelf)kennis, skills en ondernemerschap bijschaven.

Het precieze verloop? Dat bepaal je zélf. We stellen het programma samen volgens de vragen en ideeën uit de groep. Zo laad je jouw rugzak vol met wat je écht interessant en nuttig vindt.