Onderwijs & Ondernemen, de UNIZO-schakel tussen het onderwijs en onze ondernemers

De brug naar ondernemerszin en ondernemerschap

Wie?  

Wij, de collega's van Onderwijs & Ondernemen ondersteunen ondernemende studenten die met vragen en uitdagingen zitten over de opstart van hun onderneming. Wij coachen student-ondernemers die willen groeien en advies of informatie nodig hebben en daarnaast hun netwerk willen uitbreiden. Wij stimuleren en inspireren ondernemende leerkrachten en docenten die studenten mee willen ondersteunen, adviseren en informeren.

Wat? 

UNIZO Onderwijs & Ondernemen organiseert innovatieve webinars en workshops op maat voor studenten van idee naar start tot groei. Er is een keuze uit verschillende thema’s die tweewekelijks aan bod komen. Deze workshops kunnen ook op vraag van de docenten op maat worden uitgewerkt.
Met de Student Enterprise (STEP) faciliteert UNIZO Onderwijs & Ondernemen het kunnen ondernemen in de praktijk als onderwijsproject. Studenten gaan echt aan de slag en kunnen ondernemen in een veilige omgeving. Dat verlaagt de drempel en vergroot de kans op een effectieve doorstart.
Daarnaast adviseert en informeert UNIZO Onderwijs & Ondernemen de docenten met als doel ondernemers en het onderwijsveld dichter naar elkaar toe te brengen. Binnenkort nodigen wij docenten en ondernemers uit om in dialoog te gaan met experten uit het onderwijs om bepaalde maatschappelijk relevante thema’s te bespreken.

Waar? 

UNIZO Onderwijs & Ondernemen is actief in heel Vlaanderen. Voor de provincie Antwerpen is de contactpersoon steven.wensel@unizo.be

Meer info: www.ondernemendeschool.be