Start inschrijvingen Dag van de Ambachten 2016

Op 27 november 2016 vindt de 10e editie van de Dag van de Ambachten plaats. Bedoeling van deze dag is de ambachtelijke activiteiten in België in de kijker te plaatsen en naar waarde te schatten. Ambachtslui die aan dit evenement willen deelnemen en hun activiteiten en knowhow in de schijnwerpers willen plaatsen, kunnen zich vanaf vandaag en nog tot 6 oktober 2016 inschrijven.

Sinds 2006 organiseert de FOD Economie de Dag van de Ambachten. Deze dag promoot de knowhow en het talent van duizenden ambachtslui in België.
Chantal de Pauw, woordvoerster van de FOD Economie: “Dit evenement is een unieke gelegenheid voor ambachtslui om een nieuw publiek aan te trekken en hun talent en passie waarmee ze elke dag opnieuw aan de slag gaan te delen met de bezoekers. Hun creaties worden ook steeds gevarieerder en origineler”.

Deelnemen

Ambachtslui die op 27 november hun atelier voor het publiek willen openstellen voor de Dag van de Ambachten vullen het online inschrijvingsformulier in op www.dagvandeambachten.be.