“TikTok als marketingkanaal??”

Publireportage

Heb je net je content op Instagram en Facebook onder de knie, staat het volgende alweer voor de deur. Houdt het dan nooit op? Het antwoord is echt NEE. Social Media, maar ook simpelweg mensen, consumenten, bedrijven, veranderen continu. En gigantisch snel. Toch blijft videomarketing dé uitgelezen manier om op een hele korte tijd veel te laten zien en horen. Alleen al de platformen waarop je je filmpjes aan zo veel mogelijk mensen kunt tonen, veranderen continu.

YouTube heeft wereldwijd meer dan 1 miljard gebruikers. TikTok, wereldwijd 800 miljoen gebruikers. Instagram, wereldwijd meer dan 1,4 miljard gebruikers…Hoe onderscheid je jouw bedrijf nog tussen al die gebruikers en producten? Het antwoord is door op een toffe manier visuele content te tonen.

Volgens Eva Henta, content marketeer van Traffic Today, is het goed om te weten dat er heel veel kansen zijn om via TikTok jouw bedrijf of product onder de aandacht te brengen. “Er zijn verschillende manieren om dat te doen. De video’s zijn heel kort, maar krachtig, en het programma is ongelooflijk gebruiksvriendelijk.”

Tijdens het Ondernemersforum “Ontdek de nieuwste online marketingkanalen” loodst Ruben Slegers van Traffic Today jou naar meer online rendement met info over SEO, advertising en social media. Met zijn clicks for tricks jaagt hij twijfels rond videomarketing weg en helpt hij je aan een marketingstrategie die niet alleen naadloos bij jouw bedrijf past, maar ook een maximale ROI behaalt. 

Na dit Ondernemersforum mag je 100% zeker verwachten naar buiten te stappen met een concreet plan van aanpak, meer te leren over hoe je een TikTok video maakt, een boeiende webinar opneemt en uitzendt, en je budgetten op social media effectief kan besteden met maximaal resultaat. Dat, en nog veel meer.

Op 4 augustus gaan we van start. ’s Avonds, zodat je maximaal van je zomerdagen kunt genieten. Uiteraard nemen we alle coronamaatregelen in acht, en kun je veilig deelnemen aan dit tof traject.

Info en inschrijven: https://www.unizo.be/antwerpen/tiktok-youtube