UNIZO helpt Antwerpse winkels tijdens terreurdreiging

"ALS KLANTEN NIET NAAR WINKELS KOMEN, KOMEN DE WINKELS NAAR DE KLANTEN"

 

UNIZO Antwerpen-Stad begrijpt de overheidsmaatregelen om de veiligheid van ons allen te beschermen. UNIZO hoopt dat deze maatregelen efficiënt en kortdurend kunnen zijn.  We willen alle bezoekers van onze stad immers veilig welkom kunnen heten en hen de rijke winkelervaring van de grootste shoppingstad van de Benelux aanbieden.

Tegelijk kunnen we er niet omheen dat sommige klanten misschien liever de drukte vermijden.  Ook aan hen willen we graag onze producten blijven aanbieden.

Vandaar dat UNIZO Antwerpen-Stad het initiatief neemt om vandaag nog de website www.e-shopantwerp.be aan te maken waarop àlle Antwerpse winkels hun webshop kunnen plaatsen.

We hopen dat ook diegenen die thuisblijven, niet toegeven aan de terreur en in een geest van solidariteit blijven shoppen bij hun vertrouwde winkels en zo alsnog hun aankopen vlot thuis geleverd krijgen.

Nico Volckeryck, voorzitter UNIZO Antwerpen-Stad : "Wij blijven ook onder moeilijke omstandigheden niet bij de pakken zitten.  UNIZO wil de Antwerpse ondernemers ook nu blijven steunen en als er klanten zijn die niet naar de winkels willen komen, dan zorgen wij ervoor dat die winkels naar de klanten komen!"

Alle Antwerpse winkels kunnen hun webshop aanmelden op het mailadres

unizo@e-shopantwerp.be.

 

UNIZO biedt deze service volledig kostenloos aan in samenwerking met de firma's KonceptuniT (KonceptuniT.com) en DomainMasters.be.

Tommy Yip, CEO KonceptuniT.com : "Als Antwerpse IT-firma met diverse klanten in retail en horeca willen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid opnemen. Met dit initiatief willen we samen met UNIZO aantonen dat traditionele winkels die investeren in bijkomende kanalen zoals webshops minder kwetsbaar zijn in tijden van grote veranderingen..."

UNIZO Antwerpen-Stad pleit ervoor dat waakzaamheid en nuchterheid hand in hand blijven gaan.  Nico Volckeryck : "We hopen natuurlijk dat de meeste klanten blijven kiezen voor de unieke winkelervaring van Antwerpen.  Toch willen we onze ondernemers ook bijstaan als klanten andere keuzes maken. Zo blijft Antwerpen de eerste keuze van winkelend Vlaanderen... "

Hiernaast roept UNIZO Antwerpen-Stad ook op om valse bommeldingen correctioneel zwaar te bestraffen en een spaarzame berichtgeving hierrond te voeren.  Enkel zo kunnen we deze terreurdreiging onder controle houden en copycats vermijden.

Contactpersoon UNIZO Antwerpen-Stad :

Nico Volckeryck - 0496/25.97.45 - nico.volckeryck@unizo.be

 

Provinciaal Woordvoerder UNIZO

Johan Van Loon - 0479/691.483 - johan.vanloon@unizo.be

Meer over: Beveiliging, Retail, Winkel