UNIZO provincie Antwerpen sluit partnership met jong videomarketingbureau

Online marketing blijft aan populariteit toenemen. Omwille van die reden sloot UNIZO provincie Antwerpen een partnership met Swift Agency, een jong videomarketingbureau. “Met Swift Agency zorgen wij ervoor dat bedrijven online vindbaar zijn en een visibiliteit creëren voor hun bedrijf”, zegt Michaël De Coster, co-oprichter van Swift Agency.

Probeer op Instagram maar eens één minuut te scrollen zonder een video tegen te komen. Met online marketing, waaronder video’s, kan je je doelpubliek immers informeren zonder dat ze daar een grote inspanning voor hoeven te doen. De concurrentie is groot, en expertise belangrijk. “Via Swift Agency willen wij onze ondernemers de juiste expertise aanreiken. Ze zullen ons ondersteunen in bewegende beelden, websites en social media”, zegt Carl Van Dyck, directeur UNIZO provincie Antwerpen.

Michaël De Coster en Daniel Moereels richtten samen Swift Agency op, en ze kunnen niet wachten om met UNIZO provincie Antwerpen aan de slag te gaan. “In ons actief partnership kan je heel wat van ons verwachten. Concreet hebben wij al 10 videotips op de planning staan, waaronder ‘Hoe kan je als bedrijf starten op het web?”, geeft Daniel al mee.

Wij bij UNIZO provincie Antwerpen zijn heel trots, en kijken uit naar het verloop van de samenwerking!