Wegenwerken stimuleren netwerk in Dessel en Retie

Op uitnodiging van UNIZO Dessel vindt op dinsdag 23 februari een eerste gezamenlijke netwerkbijeenkomst voor ondernemers uit Dessel en Retie plaats. Die krijgt de titel Café Uniek en vindt plaats in de showroom bij LSB Blokhutten in Dessel. “In Retie draait de UNIZO-werking op een laag pitje en door de wegwerkzaamheden op de weg Dessel-Retie is een aantal ondernemers uit Retie een tijdje geleden bij ons komen aankloppen”, zegt de Desselse UNIZO-voorzitter Peter Vanhoof. Doel van de bijeenkomst is mekaar leren kennen en van mekaar leren.

“We hebben als UNIZO Dessel in het verleden meermaals netwerkbijeenkomsten georganiseerd, maar dat is al enkele jaren geleden”, vertelt Vanhoof. “Deze keer nodigen we de collega’s uit Retie mee uit en hopen we dat er samenwerkingen ontstaan. We pakken het anders aan dan vroeger, waar de meesten samen een pint dronken en bij kennissen bleven hangen. Met de hulp van moderator Hans Claessen van C-works willen we op een speelse manier netwerken en een rotatie creëren.”

"Door de groep te vergroten met Desselse en Retiese ondernemers samen willen we sterker naar buiten kunnen treden. We zijn ook een sterk ondernemersgebied met 2 mooie bedrijvenzones die recent nieuwe impulsen hebben gekregen.”

De bedoeling is om minstens 1 keer per jaar een dergelijke bijeenkomst te organiseren – de volgende keer dan in Retie – en bij veel interesse jaarlijks 2 keer.

(bron: madeinkempen.be, 11/02/2016)