Atelier & eetcafe draaide perfecte try-out

Het woord 'vervelen' ken ik niet! 

"Financieel gezien was het niet makkelijk, hoor", verzucht Nena Shaw zaakvoerder van Who's afraid of Red, Yellow and Blue, "maar persoonlijk gezien, was het een opluchting!". Nena’s atelier-café was pas net een jaar open. Ze ziet de afgelopen weken vooral als een moment van bezinning. "Je leeft in een hoog tempo en hebt geen tijd om een stapje terug te doen". Nena heeft de voorbije weken dan ook ieder vrij uur benut om aan haar zaak te werken: haar boekhouding onder de loep genomen, communicatie naar personeel verfijnd, workshops geanalyseerd. "Ik kreeg zelfs een beetje schrik om weer open te gaan, omdat mijn to-dolijst groter en groter werd."

Vrijdag 5 juni
“We zijn er klaar voor. We hebben de gevels geverfd, de menukaart aangepast, en zelfs mondmaskers met ons logo voorzien. "Toch ga ik ook uit van het gezond verstand van mijn klanten"

Maandag 8 juni
Daar is dan die 1e dag. De regen valt met bakken uit de lucht, en dat fijne lockdownzonnetje was nergens te bekennen. Het was dan ook een rustige dag bij Who's afraid. "Ik had me daar al mentaal op voorbereid, en hebben we een perfecte try-out voor de drukkere dagen die zeker nog gaan komen." Normaal gezien is Who's afraid niet open op maandag en dinsdag, maar speciaal voor de grote 'openingsdag' besloot Nena toch open te gaan. En wat viel op? Dat er nog steeds veel take-away klanten zijn. Een blijvende verandering voor veel HORECA-ondernemers. 

Meer over: Corona, Horeca, Starten
Thema: Actueel