Yves Geboers nieuwe voorzitter UNIZO Provincie Antwerpen

Sedert gisteravond heeft UNIZO Provincie Antwerpen een nieuw bestuur met Yves Geboers uit Geel als voorzitter. De mede-eigenaar en zaakvoerder van GEBO Geo Energie Systemen volgt bij UNIZO gerechtsdeurwaarder Eric De Belder op die de afgelopen 5 jaar actief was als voorzitter van UNIZO Provincie Antwerpen en al 30 jaar mee aan de kar trekt bij de ondernemersorganisatie.

De 51-jarige Yves Geboers kan alvast rekenen op een behoorlijk vernieuwde bestuursploeg met Rudi Hoebeek, Jurgen Blommaert, Gert De Meutter, Lenja Doms, Sofi Van Ussel, Harry Demey, Katrien Bossaerts, Flor Joossen, Michel Adriaens, Karl Verlinden en Suzy Maes.

“Ik heb in elk geval het voordeel dat ik een beroep kan doen op een sterke directeur”, zegt Yves Geboers over Sofi Van Ussel. “Want in de eerste plaats wil ik het bestaand beleid verderzetten”, weet voorzitter Geboers wel zeker. “We moeten zeker niet alles willen doen maar ons focussen en de sterke organisatie die UNIZO in de provincie Antwerpen is nog beter op de kaart zetten.” Meteen noemt hij het project Peperbus in Borgerhout als de grootste uitdaging van de komende tijd. Daar wil UNIZO Provincie Antwerpen een gewezen kerkgebouw omvormen tot een innovatief en toekomstgericht concept.

Yves Geboers runt in Dessel Gebo, een mooi familiebedrijf dat als sedert 1949 bestaat en dat gespecialiseerd is in grondboringen en pompinstallaties voor water- en energiewinning. Gebo is behalve in België vooral actief in buurland Nederland en realiseerde in ’t verleden ook projecten in Duitsland, Frankrijk en Groot-Brittannië.  “We zijn blij met een ondernemer als Yves aan het hoofd van UNIZO Provincie Antwerpen als voorzitter. Met deze nieuwe bestuursploeg zijn we klaar voor de toekomst. Het is een erg divers samengesteld team waar we een beroep kunnen doen op ieders talenten. Daar ben ik zeker van”, besluit Sofi Van Ussel, directeur van UNIZO Provincie Antwerpen.