NOVA - Het dynamische netwerk voor vrouwen - Stel je kandidaat

Bij NOVA beslissen vrouwelijke ondernemers zelf wat ze leren

Straffe ondernemers als jij spotten niet-te-missen opportuniteiten van mijlenver. En dit is er zo eentje! Na de succeseditie van vorig jaar staat nu de 2e editie van Netwerk Ondernemende Vrouwen Antwerpen (NOVA voor de vrienden) in de startblokken. Benieuwd waarom je een plekje in dit netwerk voor vrouwelijke ondernemers wil verzilveren en niet wil wachten om je kandidatuur in te dienen?

NOVA in een notendop

Netwerken en bijleren. Dat is kortweg waar lerend netwerk NOVA voor staat. Maar er is meer... De kleinschalige groepen van maximum 12 deelneemsters bieden ook ruimte om zakelijke en persoonlijke ervaringen uit te wisselen. Discreet, respectvol en in alle openheid en vertrouwen. De vorige editie bewees het al: NOVA levert naast interessante zakenrelaties ook blijvende vriendschappen op!


“Ik had echt geen tijd over om verschillende cursussen en netwerkmomenten bij te wonen. Bij NOVA kreeg ik een totaaloplossing. Dat we met onze groep zelf topics mochten kiezen voor de leersessies was echt super. Geen blabla, maar meteen een hoog leertempo en tips die je direct in de praktijk kan toepassen. De hechte band met andere deelneemsters is ook mooi meegenomen. Onze bedrijven werken nu en dan samen en we spreken nog regelmatig af voor een deugddoende babbel.”

Sioban Verschaeren, zaakvoerder bij SIO BV


Wat je leert? Jij beslist!

Voor 8 van de 10 contactmomenten beslis je zelf, in samenspraak met je NOVA-collega’s, voor welke onderwerpen we professionele sprekers en experten uitnodigen. Je bent dus nu al zeker van een interessant leerparcours! De professionals van UNIZO Provincie Antwerpen coördineren en organiseren zodat jij zorgeloos kan focussen op je persoonlijke groei en de uitbouw van je zaak.

Voor vrouwelijke ondernemers met ballen

NOVA brengt vrouwelijke ondernemers met pit en ambitie samen. Dat zijn allemaal straffe madammen die aan deze selectiecriteria voldoen:

  • Je bent of voelt je vrouw.
  • Je bent ambitieus, communicatief én daadkrachtig.
  • Je bent leergierig en bereid om ook je eigen ervaringen met anderen te delen.
  • Je bent starter, scale-up of ervaren onderneemster met een eenmanszaak of vennootschap in hoofdberoep.

Waarom je niet zomaar kan inschrijven

Kan je al onze selectiecriteria afvinken? Dan houdt niets je nog tegen om een vrijblijvende kandidatuur in te dienen! Die kandidatuur wordt eerst geëvalueerd door Pia De Quint. De enthousiaste bezielster van het NOVA project en voortaan je vertrouwde contactpersoon bij UNIZO Provincie Antwerpen. De kracht van het NOVA netwerk bestaat erin dat we verschillende NOVA groepen samenstellen die bestaan uit gelijkgestemde zielen met gelijkaardige uitdagingen uit diverse bedrijfssectoren en in verschillende groeifases. Starters, scale-ups en gevestigde waarden met groeiambitie zijn allemaal even welkom. De kracht van het NOVA-netwerk zit immers net in die bijzondere combinatie van uniformiteit én diversiteit.

Dit moet en wil je ook weten

10 sessies

We verwachten je telkens op donderdagnamiddag. De eerste 2 contactmomenten op 11/02 (namiddag en avond voor brainstormsessie) en 11/03 (namiddag sessie over persoonlijke groei) mag je nu al in je agenda blokkeren. De exacte data en tijdstippen voor de volgende sessies leggen we samen vast tijdens onze eerste bijeenkomst. Voorlopig kan je je drukke agenda alvast vrijhouden van ± 13:00 tot 16:30 u op  01/04 | 06/05 en 11/06 | 09/09. De datum voor het afsluitende wellbeing weekend (1 overnachting) zijn 23-24/09.

Het prijskaartje

Voor het hele NOVA-traject betaal je slechts 1.100,00 euro exclusief btw. Een eerlijk tarief waarin alles vervat zit zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Dit is allemaal inbegrepen:

  • Koffie, thee, water en frisdranken tijdens elke bijeenkomst
  • Lichte broodjes-of pastamaaltijd (of soortgelijke lunch) bij de start van elke sessie en een jummie vieruurtje
  • Alle maaltijden én de overnachting tijdens het afsluitende wellbeing weekend !

 

Stel je kandidaat en maak kans op een wellness ervaring bij Perfect Sense!

Je hoeft zeker niet te twijfelen om je nu al aan te melden. Je kandidatuur is volstrekt vrijblijvend en je hoeft pas op later tijdstip te beslissen om al dan niet definitief in te schrijven. Bovendien maakt elke aanmelding kans op een vette prijs!

We verloten een wellness ervaring voor 2 bij Perfect Sense - De boutique Spa in Kampenhout die wordt uitgebaat door één van de dames uit het vorige NOVA traject.
Elke ingediende kandidatuur telt voor één winstkans.

Kan jij nog andere vrouwelijke ondernemers overtuigen om ook aan te melden? Doen! Als zij winnen, mag je misschien wel mee gaan relaxen op kosten van unizo...

 

Wisselende locaties in regio Antwerpen

We hebben geen vaste plaats van afspraak, want we zoeken voor elke sessie een originele en inspirerende locatie uit die past bij het thema van de dag. Zo leer je vast nog meer interessante gelegenheidslocaties in regio Antwerpen kennen.

Niet twijfelen, gewoon doen!

Je kan je nu hieronder vrijblijvend aanmelden voor het eerstkomende NOVA-traject. Zonder addertjes en zonder verplichtingen. Wij noteren op dit moment namelijk enkel je interesse en houden je verder op de hoogte van onze vorderingen. Daarna beslis jij of je definitief inschrijft. Welke beslissing je ook neemt, door aan te melden maak je sowieso kans op dat wellness weekend voor 2. Je hebt dus helemaal niets te verliezen en heel wat te winnen!

Blijf niet met je vragen zitten!

Toch nog een prangende vraag voor je je kandidatuur indient? Voor NOVA-trajectbegeleidster Pia De Quint is geen vraag of verzoek te gek! VRAAG HET AAN PIA

 

 
1 Begin 2 Aanmelding NOVA 3 Voltooid
Waarom wil je deel uitmaken van NOVA: