Van ondernemers voor ondernemers

ACE is een platform van  gedreven ondernemers die samen de belangen van ondernemers in onze prachtige stad willen verdedigen te midden van de uitdagingen van vandaag.

Want in het Antwerpen nu staan we voor nieuwe uitdagingen maar ook voor mooie kansen. Samen kunnen we elkaar ondersteunen, ervaringen delen en werken aan een sterker ondernemersklimaat in Antwerpen.

Want Antwerpen is niet zomaar een stad; het is een internationale hub van handel, cultuur en innovatie. Als ondernemers spelen jullie een cruciale rol in het vormgeven van de economische toekomst van deze stad.

Bij ACE is elke ondernemer welkom is. Of u nu starter bent of al jaren ervaring heeft, ACE biedt de mogelijkheid om te netwerken, te leren en te groeien. We willen een positieve en duurzame impact hebben op de lokale ondernemersgemeenschap door middel van ondersteuning, advies en evenementen. Ook willen we onze stempel drukken op het lokale beleid om zo mee uw belangen te verdedigen.

 

Nieuws van UNIZO ACE

Bestuurders

Murielle Marie Ungricht
Ungricht Murielle
Voorzitter
Nick Haverals
PURPLE PANDA
Co-voorzitter
Sander Heyns
ADAMANT
Bestuurder
Loubna Tallal
Bestuurder
Hendrik Keersmaekers
Bestuurder
Karo Janssens
Ledenwerving

Vragen aan UNIZO ACE

  • Murielle Marie Ungricht, Voorzitter
Volg ze via

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

UNIZO telt 250 lokale verenigingen