UNIZO Hulshout

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Hulshout. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Hulshout?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

In de kijker

UNIZO Topseminar

UNIZO Topseminar

Tijdens het UNIZO Topseminar op woensdag 24 november 2021 in Brussels Expo delen tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, hun inzichten over het nieuwe ondernemen.

Overzicht bestuurders

Jos Heylen

Functie(s): 
  • Voorzitter
Jos Heylen
015 22 49 54
Paalsteenstraat
4
2235 HULSHOUT

Kurt Winkelmans

Functie(s): 
  • Penningmeester
Boekhoudteam
015 24 78 41
Grote Baan
117 bus 0/1
2235 HULSHOUT

Karin Dierckx

Functie(s): 
  • Bestuurder
Verzekeringsservice
016 69 99 88
Heestenweg
35 B
2222 ITEGEM

Veronique Lieckens

Functie(s): 
  • Bestuurder
'T Pranilleke
015 22 56 82
Heibaan
143
2235 HULSHOUT
UNIZO Hulshout
Paalsteenstraat 4
2235HULSHOUT

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden