UNIZO Schilde - 's Gravenwezel

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Schilde - 's Gravenwezel. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Schilde - 's Gravenwezel?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil jij deel uitmaken van het grootste ondernemersnetwerk?

Wil je deelnemen aan opleidingen, netwerkactiviteiten of bedrijfsbezoeken in de regio? Met de gedachte dat contacten ook steeds contracten kunnen worden. Sluit je nu aan bij UNIZO, het grootste ondernemersnetwerk in jouw buurt en krijg een antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Overzicht bestuurders

Lily Leung

Functie(s): 
  • Voorzitter
  • Weekend van de klant
De Biekorf
03 410 11 22
Turnhoutsebaan
403
2970 SCHILDE

David Costermans

Functie(s): 
  • Bestuurder
Costermans Projecten
03 385 02 44
Turnhoutsebaan
400
2110 WIJNEGEM

Kristof Droessaert

Functie(s): 
  • Bestuurder
Rocket Consulting
03 384 36 56
Rijsblokstraat
5 2
2970 SCHILDE

Eddy Heiremans

Functie(s): 
  • Bestuurder
Begrafenissen Eddy Heiremans
03 383 20 10
Turnhoutsebaan
492
2970 SCHILDE
UNIZO Schilde - 's Gravenwezel
Turnhoutsebaan 403
2970SCHILDE

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) een antwoord op al je ondernemersvragen.

Lid worden