UNIZO Sint-Lenaarts

Maak op deze pagina kennis met UNIZO Sint-Lenaarts. Het zijn de zelfstandige ondernemers zelf die onze krachtige ondernemersverenigingen sturen. Zij komen op voor de belangen van elke ondernemer. Wie zijn de bestuurders, hun volgende activiteiten, ondernemersnieuws en lokale dossiers?

Vragen aan UNIZO Sint-Lenaarts?

Volgende persoon kan jou verder helpen:

Volg ons op volgende kanalen:

In de kijker

UNIZO Topseminar

UNIZO Topseminar

Tijdens het UNIZO Topseminar op woensdag 24 november 2021 in Brussels Expo delen tien topsprekers, stuk voor stuk bestsellerauteurs, hun inzichten over het nieuwe ondernemen.

Overzicht bestuurders

Lisse Mertens

Functie(s): 
  • Voorzitter
Marrel
Kerkstraat
11
2960 SINT-LENAARTS

Marc Mertens

Functie(s): 
  • Penningmeester
Marrel
03 309 28 08
Kerkstraat
11
2960 SINT-LENAARTS

Paul Cox

Functie(s): 
  • Bestuurder
Coenegrachts Desmedt
Desmedtstraat
8
2322 MINDERHOUT

Johan Peeters

Functie(s): 
  • Bestuurder
T.C.A. J. Peeters
03 636 46 42
Heiken
71
2960 SINT-LENAARTS

Tinneke Verstappen

Functie(s): 
  • Bestuurder
Feestzaal l'Artisjok
03 313 40 58
Dorpsstraat
50
2960 SINT-LENAARTS
UNIZO Sint-Lenaarts
Kerkstraat 11
2960SINT-LENAARTS

Ben jij een geëngageerde ondernemer?

Via onze ondernemersverenigingen maak je het verschil voor de lokale economie en heb je impact op het beleid. Je komt terecht in een hechte groep van zelfstandige ondernemers en maakt meteen deel uit van de UNIZO-organisatie.

Maak deel uit van ons netwerk

Als UNIZO-lid kan je van alle netwerkvoordelen gebruik maken. Om evidente redenen (koken kost geld...) kan je van deze voordelen enkel gebruik maken als UNIZO-lid - registreer je daarom dus zeker op deze site mét je lidnummer. (Tip: ben je starter? Geniet dan zes maanden gratis van het lidmaatschap.)

  • Ondernemen doe je niet alleen, je bent welkom in de grootste ondernemerscommunity van Vlaanderen en je sluit je aan bij 110 000 andere ondernemers
  • Geniet van talloze ledenvoordelen zoals begeleidingstrajecten die je business een boost geven, juridische bijstand of korting bij diverse partners.
  • Wij verdedigen elke dag jouw noden en belangen. Daarom is jouw steun als lid extra belangrijk. Zo kunnen we onze slagkracht vergroten en met onze vuisten op ministeriële tafels slaan.
  • We zijn er voor je, 24/7! Bel ons op de ondernemerslijn via 02 21 22 678 en krijg (meteen) antwoord op al ondernemersvragen.

Lid worden