Begeleidingen - Facebook lives

Sinds oktober nemen wij jou elke eerste woensdag van de maand mee op een reis richting de toekomst. Coach Liesbeth belicht telkens een topic dat belangrijk zal zijn voor jou als ondernemer om op in te spelen. Denk maar aan (klanten)beleving, artificiële intelligentie, work-life balance, innovaties in de bouwsector, e-commerce… Kortom: voor elke sector en ondernemer wat wils. Je kan alle Facebook lives hieronder herbekijken.

Houd zeker de UNIZO-kanalen in het oog en mis de komende lives niet!

Beleving

In deze Facebook live gaan we kijken naar de toekomst en meer specifiek de toekomst van klantbeleving. UNIZO-ondernemerscoach Liesbeth Cornelis vertelt je hoe je jouw customer experience toekomstbestendig kan maken.

Bekijk de Facebook live Learnings rond Beleving

 

Werken met mensen

We kijken opnieuw naar de toekomst, maar deze keer die van werken met mensen. UNIZO-ondernemerscoach Liesbeth Cornelis vertelt je hoe je jouw bedrijfscultuur kan behouden ondanks thuiswerk en hoe je dat in goede banen kan leiden.

Bekijk de Facebook live Learnings rond Werken met mensen

 

duurzaamheid

Duurzaamheid

Duurzaamheid is geen modewoord. Het is een realiteit. Maar ben jij je hier als ondernemer en bedrijfsleider al voldoende van bewust of voel je dat je toch nog wat stappen moet zetten? Ondernemerscoach Liesbeth geeft jou concrete tips!

Bekijk de Facebook live Learnings rond Duurzaamheid

 

Ontdek onze begeleidingen

Ben je een starter, groeier, of doorgewinterde eigenaar-ondernemer? Of denk je misschien aan bedrijfsoverdracht? Dan zijn de één-op-ééntrajecten met onze ondernemerscoaches iets voor jou! In welke fase je ook zit, op welk ondernemerskruispunt je je ook bevindt... wij kunnen jou coachen. Benieuwd?

Laat je coachen!