UITNODIGING Actuasessie 'Het internet. Ook uw zaak' op 17 maart a.s. in Mezzo Hotel te Beringen

 

 

Beringen_actuasessie_internet

 

 

Heeft het internet nog veel geheimen voor u? Vraagt u zich af of e-commerce ook opportuniteiten biedt en/of haalbaar is voor uw zaak? Wil u online verkopen, maar weet u niet waar te beginnen? Kom naar één van onze inspiratiesessies en wij zetten u concreet op weg! Ontdek de mogelijkheden van het internet om uw fysieke winkel te versterken en onderzoek de haalbaarheid van een webshop voor uw zaak.

Bovendien ontvangt u de toolbox ‘Start to e-commerce’, boordevol nuttige info, tips en voordelen om doordacht van het internet ook uw zaak te maken.
Programma
19u30: Onthaal
20u00: Haal het maximum uit het internet voor uw zaak! Een expert van Google, dé online zoekmachine, geeft u een overzicht van de verschillende producten om uw zaak ook op het internet te positioneren, uw online aanwezigheid te versterken en/of te optimaliseren. Hoe plaatst u uw zaak in Google Mijn Bedrijf? Wat kan Google Analytics voor u betekenen? Welke opportuniteiten bieden AdWords?
20u20: Het internet als promotiekanaal voor uw fysieke winkel Cis Scherpereel, onafhankelijk coach, inspirator en strateeg voor online ondernemers, staat stil bij de mogelijkheden van blogs, sociale media en e-mailmarketing, en wijst op de mogelijkheden en valkuilen van e-commerce.
21u00: Praktijkgetuigenis

21u30: Netwerkreceptie

22u30: Einde

 

 

Klik hier om in te schrijven


terug naar overzicht nieuws>>

Datum: 03 maart 2016
Lid worden Infopakket
b
social media
sp
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Beringen
KBC Proximus Liantis