Voorstelling UNIZO Beveren

Bestuur_UNIZO_Beveren

 

Beste ondernemer,

 

In de loop van 2007 heeft UNIZO in alle Vlaamse Gemeenten een steekproef gedaan over hoe een ondernemer wordt voortgeholpen bij de Gemeentelijke diensten.

Met 4 standaardkanalen probeerden medewerkers van UNIZO bij de Gemeenten inlichtingen te winnen en dit via 4 kanalen:

  • - ter plaatse, aan het onthaal,
  • - telefonisch,
  • - per mail,
  • - via de website.

 

De Gemeente Beveren haalde een erg goed rapport en behoort tot de betere helft van de klas. Toch was de gemeente erg geïnteresseerd in de resultaten zodat verbeterd kan worden wat er te verbeteren viel. Aan de hand van dit dossier werd een vruchtbare vergadering met het gemeentebestuur gehouden.

 

Ik haal dit voorbeeld maar even aan om het een perfecte illustratie is van wat UNIZO voor u betekent.

 

  1. UNIZO Beveren tracht voeling te houden met wat er leeft binnen de Gemeente (op politiek, sociaal en economisch vlak), bekijkt dat alles vanuit een ondernemersbril en tracht telkens op te komen voor de belangen van die ondernemer. Het zijn soms kleine dingen, zoals het Mysterie Shopper onderzoek, maar het is een voortdurend signaal dat men zeker niet mag vergeten om met de zelfstandige ondernemers rekening te houden! En dan bedoelen we alle zelfstandige ondernemers: zowel winkeliers, KMO's als vrije beroepers. Dit gebeurt op nationaal, provinciaal en regionaal vlak.
  2. De Gemeente Beveren heeft in dit dossier blijk gegeven dat ze rekening wil houden met de zelfstandige ondernemers bij het uitstippelen van het beleid. Ze heeft daarvoor nood aan een gesprekspartner die als spreekbuis voor de zelfstandige ondernemers kan dienen. Die gesprekspartner heeft de gemeente gevonden in UNIZO. Het is daarom ook erg belangrijk om uw wensen en verzuchtingen als ondernemer, opmerkingen op het beleid enzovoort aan ons kenbaar te maken. Praat er over met iemand van het UNIZO bestuur zodat we met uw verzuchtingen rekening mee kunnen houden in de veelvuldige contacten die wij hebben met het gemeentebestuur.

 

Wij zijn er voor u!

 

Met vriendelijke groeten,

 

Steven Tindemans

Voorzitter UNIZO Beveren

 

 

Lid worden Infopakket


UNIZO 2016 Overzicht van UNIZO op Vimeo.

b
social media
sp
sp
sp
UNIZO maakt werk van ondernemen
in Beveren
KBC Proximus Zenito ADMB