Bring your friend-membership: ontvang 50% korting op jouw UNIZO-lidmaatschap

 

JCI & UNIZO stellen voor: het 'bring-a-friend-membership'!

 

  • Word samen met een andere Jaycee lid van de grootste ondernemersfamilie van Vlaanderen en ontvang beide 50% korting op je lidmaatschap. Dat is maar liefst €105 korting!
  • Hoe? Simpel. Vul onderstaand contactfomulier met onderaan ook de naam van jouw Jaycee-buddy en zijn/haar ondernemingsnummer. Jouw buddy doet dit ook op zijn/haar beurt zodat wij jullie kunnen linken in onze administratie.
  • Na de bevestigingsmail krijg je het verzoek tot betaling en kan je meteen met je lidnummer al onze ledenvoordelen ontdekken én gebruiken.
  • Heb je nog geen ondernemingsnummer maar kriebelt het wel? We helpen je graag bij de opstart van je eigen zaak! Ontdek hier het Startersplatform waar we jou gratis begeleiden van droom tot onderneming.

 

Actievoorwaarden:

* Deze actie wordt aangeboden door UNIZO, voor JCI-leden en is geldig tot 30/04/2021.
* Actie alleen mogelijk voor nieuwe UNIZO-lidmaatschappen. Ze is niet combineerbaar, noch inruilbaar voor ondernemers die al lid zijn van UNIZO.
* De gegevens die je hier invult hebben we enkel nodig om na te kijken of je aan de voorwaarden van deze actie voldoet. We geven deze gegevens niet door aan externe partijen. Wil je meer weten over de manier waarop wij jouw gegevens verwerken, kijk dan zeker ons privacybeleid na, of contacteer ons via privac@unizo.be.

 

(bv. 0123.456.789)
(bv. 0123.456.789)