08 feb 2021
/ Online activiteit

Online Ondernemersforum | Vergroot je professioneel netwerk met LinkedIn

Wil je een LinkedIn-profiel dat indruk maakt en expertise uitstraalt? Een sterk professioneel netwerk opbouwen en onderhouden? Dan is dit ondernemersforum zeker iets voor jou. We nemen professionals vier avonden mee op online netwerkavontuur. Je werpt een blik achter de schermen van het LinkedIn-mechanisme en vervolledigt je eigen profiel tot in de puntjes. De uitkomst? Je weet exact welke content en publicatiemomenten de gedroomde connecties opleveren.

[ DOOR WIE ] Joeri Billast is social media strateeg en zet ondernemers op weg met social media zoals Instagram en LinkedIn. Hij gaat een stap verder dan louter aanwezig zijn op de kanalen, maar stippelt een heuse strategie uit. Het doel? Hun business doen groeien dankzij authentieke content die zowel likes als reacties, maar ook winst oplevert. Hij is zaakvoerder van digital marketing agency efficado en brengt dit jaar zijn eerste boek uit ‘Klanten via sociale media’.

[ VOOR WIE ] Ben je zaakvoerder en zoek je potentiële partners of teamleden? Leads bereiken op een ongedwongen, maar professionele manier? Met een sterk profiel en doordachte content, zetten we je op weg naar een groter netwerk. Na vier sessies connecteer, communiceer en adverteer je vlot via LinkedIn.

Dit Ondernemersforum zal volledig online (via Zoom) georganiseerd worden. Van zodra de coronasituatie het toelaat, plannen we een face-to-face netwerkmoment in. 

Sessies

Sessie 1: Je LinkedIn-profiel en -pagina optimaliseren

Misschien heb je een persoonlijk profiel en een bedrijfspagina, misschien niet. In het eerste lesmoment staan de basics van LinkedIn en personal branding centraal. Je leert niet enkel hoe je je pagina vervolledigt, maar ook hoe je ze optimaliseert. Een goede basis is cruciaal, maar met een persoonlijke toets spring je er echt bovenuit.

08/02/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 2: Content creëren en verspreiden

LinkedIn is het medium bij uitstek om je expertise te etaleren. Van bondige posts, tot uitgebreide opiniestukken. Je leert welke content werkt en hoe je deze kwalitatieve communicatie creëert. Voorbereiding is het halve werk, daarom stippelen we een contentplan uit. We leren je hoe je  interactie stimuleert en versterken je bereik dankzij partnerships met ambassadeurs.

22/02/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 3: Online netwerken dankzij LinkedIn

Tijdens de derde sessie krijg je eenvoudige tools en heldere strategieën voorgeschoteld om leads te verzamelen. Je maakt kennis met de voordelen van een betalend account en krijgt de laatste trends op LinkedIn te horen. Netwerken? Dat doe je vanaf nu zowel offline als online. Je bent up-to-date en je netwerkomgeving krijgt een merkbare boost.

08/03/2021 - 19:00 - 21:30
Sessie 4: Adverteren en resultaten meten

De lessenreeks eindigt met een aantal verrassende methoden om content te creëren. Vervolgens gaan we een stap verder en kom je meer te weten over LinkedIn-advertenties. Zijn ze een goede zet voor je onderneming? Wat is remarketing en hoe zet je dit doordacht op? Hoe maak je de ideale doelgroep voor jouw digitale advertenties? Tot slot zoomen we efficiënt in op LinkedIn-statistieken want meten is weten en een mogelijke aanzet tot nieuwe acties.

22/03/2021 - 19:00 - 21:30
Prijzen
  • Niet-leden: 400,00 EUR Excl. btw
  • UNIZO leden: 400,00 EUR Excl. btw