22 okt 2019
Edegem / Cursus / UNIZO Internationaal

Masterclass Exportmanagement

Een onmisbare leidraad bij uw exportstrategie

Nood aan een leidraad bij het bepalen of bijstellen van uw exportstrategie? Internationaal ondernemen is daar voor al wie een pioniersgeest en durf bezit. Of u nu een starter bent, of het ondernemersbloed al jaren door uw aders stroomt: de Masterclass Exportmanagement biedt u de meest complete basis voor internationaal ondernemen. Tijdens de Masterclass verwerft u diepgaand inzicht in de verschillende aspecten van het internationaal ondernemerschap: marktanalyse, supply chain management, juridische- en financiële risicoindekking, enz. Ook stelt u uw eigen exportplan op. Kortom: u neemt bijzonder veel bagage mee naar huis.

Voor wie

Heeft u interesse om uw producten of dienst en te exporteren, maar weet u niet goed waaraan u zich kunt verwachten op een internationale markt? Wilt u uw exportstrategie opstellen of bijschaven? Wilt u uw kennis van internationaal ondernemen verbreden, verdiepen en uw netwerk gevoelig uitbreiden? Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends en reglementeringen in de exportbranche? Dan is deze Masterclass beslist iets voor u.

De docenten

Het theoretische luik wordt toegelicht door academici. Voor het praktische luik selecteerden we ondernemers met veel praktische bagage in het internationale ondernemerslandschap. Zij zijn als ervaringsdeskundigen de referentie bij uitstek om u met praktische adviezen en inzichten wegwijs te maken bij het ontwikkelen van uw exportactiviteiten. 

Uw tijd waard

  •   U blijft op de hoogte van de nieuwste reglementering, formulieren en wetgeving.
  •   Uw collega-ondernemers vertellen u over de mogelijke valkuilen bij exporteren.
  •   Experts delen met u waardevolle lessen die zij hebben getrokken uit succesverhalen of tegenslag.

PDF iconDownload hier de programmabrochure.

Of heb je nood aan specieke opleiding rond China of West-Afrika, ook hiervoor kunnen wij je de nodige ondersteuning geven, klik hier.