Modeontwerpster Anne Tellier – een ‘lean’-start up!

Anne Tellier geeft al jaren les Nederlands in een Brusselse school. Fantastische job. Toch snakte ze naar iets anders. Haar wens om te ontwerpen liet haar maar niet los. Stijlvolle en tijdloze kleding ontwerpen voor dynamische vrouwen. Een droom? wacht maar… Zelden zo’n persoon zien opfleuren bij het ondernemerschap!

Anne: “UNIZO kwam voor mij op het juiste moment; ik was op professioneel vlak opgebrand en het  noorden kwijt geraakt, maar besefte dat mijn drang om te creëren  me er bovenop zou helpen en mijn leven een  nieuwe wending zou kunnen geven. 
Dankzij het Go4Business project  wordt mijn droom nu omgezet in een realistisch businessplan. De aangereikte tools, tips en opdrachten die mijn ideeën vorm moeten geven,  maken me vertrouwd met de wereld van het ondernemen waar ik als leerkracht weinig of geen voeling mee had. Stapsgewijs en doelgericht word ik begeleid in het realiseren van MIJN project. Ondertussen sta ik te popelen om mijn tweede collectie dameskleding via homesale aan de man (?) te  brengen”.
Het mooie aan deze begeleiding is dat Anne Tellier tijdens het traject haar eerste stappen maakte: lean start up. Op de markt gaan, feedback krijgen over product en prijs, aanpassen, verder gaan. In feite pronkt haar kledinglijn nu al in een aantal topwinkels, naast zeer bekende namen uit de mode…

Ze trad ook uit haar comfortzone, begon te netwerken en ontdekte dat ze het heel graag en goed deed. Herleven noemt men dat.
Mijn coach bracht me in contact met netwerken waar ik interessante mensen ontmoet met wie ik mijn passie, ervaringen en twijfels kan delen. De wetenschap dat je bij UNIZO ook na het startersproject voor vragen terechtkan, geeft me een veilig gevoel.

Meer info: Brussel
Thema: Actueel