Moxy: diversiteit zit in onze genen!

Moxy is een post-productiehuis dat zich vooral toespitst op de afwerking van publicitaire films. Diversiteit en inclusie zijn bij dit bedrijf geen dode letter.

Ingeborg Vanrumbeke: ‘Diversiteit zit in onze genen. Moxy is altijd al open-minded geweest en er is plaats voor iedereen in ons team. Alleen communiceren we dat niet genoeg in vacatures en naar de buitenwereld toe, en daar gaan wij nu werk van maken met dat diversiteitsplan. We stellen geen eisen wat betreft nationaliteit of origine, iedereen is welkom en diversiteit wordt bij ons als een meerwaarde gezien. Niet origine of nationaliteit, maar competenties en een goeie werkmentaliteit zijn onze voornaamste selectiecriteria. Wij wensen ook personen met een handicap aan te moedigen om te solliciteren en zo’n divers mogelijke groep van kandidaten aan te trekken’.

Moxy diende een diversiteitsplan in bij Actiris. ‘Aan de hand van het diversiteitsplan willen wij daarom de impliciete openheid voor diversiteit en inclusie expliciteren; o.a. door hier bewust mee om te gaan in het wervings- en selectieproces, door samen met alle werknemers na te denken over een visie rond diversiteit en inclusie die zowel intern als extern uitgedragen kan worden’, voegt Ingeborg eraan toe.

Diversiteit is een succesfactor, daar gaat Moxy voor. Jij ook?

Een diversiteitsplan opstellen?

Je vindt er hier alles over 

Meer info: Brussel, Gezondheid-Welzijn-HRM, Diversiteit