Neem een ervaren co-piloot aan boord: Bernard Denys

Hoe start je in “pole position”? Op welk exact moment schakel je best naar een hogere versnelling? Hoe snel en accuraat kan je de bochten nemen? Dergelijke vragen tracht de ervaren co-piloot van het team UNIZO Brussel te beantwoorden. 

‘Ik ben altijd ondernemer geweest: spannend om die kennis vandaag door te geven. Niet als een docent, maar als een co-piloot. Want ik lééf mee met een project, met de mensen die het verwezenlijken. Alleen ken ik de knepen van het ondernemers-vak, voldoende om sneller en met berekende risico’s vooruit te gaan. Concrete, onmiddellijke bruikbare meerwaarde trachten te leveren, that’s my job. Gedurende de tijd van een begeleidingstraject probeer ik, individueel, een echte co-piloot te worden voor een ondernemer. Dit is bijzonder boeiend. Aanpak, methodologie en kennis van Unizo versterken ondernemers . Klik hier en we maken een afspraak voor een vrijblijvend verkennend gesprek, is de boodschap’.

PDF iconCV Bernard Denys

 

Praktisch

Meer dan 10 uur individueel expert-advies voor slechts 150 € incl btw voor starters (Go4Business) of 200 € excl. BTW voor reeds gestarte onderneming.

  • Een begeleidingstraject op maat van je onderneming
  • Een kritisch klankbord
  • Inzicht in concrete actie- en verbeterpunten
  • Tools en methodieken
  • Coaching dmv concrete tips en adviezen

 Zowel voor starters als voor reeds gestarte ondernemers !

 

Contact

Bernard Denys: bernard.denys@unizo.be / 0475/63.83.01

 

Met de steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

 

 

 

Meer info: Brussel