De tweede Barometer van de economische vooruitzichten voor Brusselse zelfstandigen en kmo’s staat online - Focus op cybersecurity en mobiliteit

De Barometer werd in 2018 gelanceerd door de Kamer van de Middenstand (ESRBHG) als een heus monitoringinstrument voor het ondernemersklimaat in Brussel. 

Om de zes maanden worden alle Brusselse bedrijfsleiders en zelfstandigen uitgenodigd om heel eenvoudige vragen te beantwoorden over de gezondheid van hun onderneming, hun investeringsplannen, de aanwerving van personeel, IT-uitrusting, de ligging van hun bedrijf (wijk, mobiliteit, werken…) en hun zakencijfer.

Deze tweede editie van de Barometer wordt op 15 februari online gezet en biedt ondernemers en zelfstandigen de kans om hun mening te geven over cybersecurity en mobiliteit.

Klik hier voor de vragenlijst

De eerste editie van de Barometer vond plaats in september 2018 en zoomde in op de toegankelijkheid van overheidsopdrachten voor kmo’s en zelfstandigen in het Brussels gewest, en op de digitalisering van hun economische activiteit.

Meer info:

Barometer editie 2 – van 15 februari tot 15 maart 2019.

De vragenlijst en de resultaten van de vorige peilingen staan op de website: http://barometervoorzelfstandigen.brussels/

De barometer voor Brusselse zelfstandigen en kmo’s is een initiatief van het onderzoeksbureau Dedicated voor de Kamer van de Middenstand, met de steun van de Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Facebookhttps://www.facebook.com/barometredesindependants/  

LinkedInhttps://www.linkedin.com/company/barometre-des-independants/   

Meer over: Brussel
Thema: Actueel