Doe mij maar een Duootje!

DUOday is een werkbelevingsdag waarop werkzoekenden met een ondersteuningsnood* een duo vormen met een werknemer van uw bedrijf. Zij vormen die dag een duo met een werknemer binnen een bedrijf of organisatie. Deze DUObaan voor één dag betekent voor beiden een echte opportuniteit. Werknemer en werkgever maken kennis met de vaardigheden, de inzet en de mogelijkheden van werkzoekenden met een ondersteuningsnood. De werkzoekende krijgt de kans om zijn talenten te tonen en kan zijn beeld van een bepaalde job toetsen aan de realiteit.

Deze jaarlijkse DUOday gaat door op donderdag 16 mei. Als werkgever kan je je hier aanmelden : https://www.duoday.be/VlaanderenEnBrussel   

Brusselse steunmaatregel voor tewerkstelling van werkzoekenden met “verminderde arbeidsgeschiktheid”

In het kader van de vernieuwde activa.brussels-steunmaatregelen kan je voor de tewerkstelling van een Brusselse werkzoekende met een verminderde arbeidsgeschiktheid een bijkomende ondersteuningspremie genieten van 750 euro per maand (gedurende de eerste 12 maanden – voor de volgende 24 maanden ontvang je 600 euro per maand). Alle bijkomende info vind je op www.activa.brussels of in deze nota.

 

*omwille van sociale, medische, psychische, sensorische en fysieke redenen of leermoeilijkheden

Meer over: Brussel
Thema: Actueel