Een winkel openen in Brussel : ontvang tot 15.000€ subsidie

Het Brussels programma ‘OpenSoon’ wil ervoor zorgen dat orginele, kwaliteitsvolle en gedurfde handelszaken zich vestigen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Dit moet gebeuren door de invoering van nieuwe concepten te vergemakkelijken en het nieuwe commerciële aanbod beter te laten aansluiten op de verwachtingen van de klant. Brussel heeft een evenwicht nodig tussen ketens en zelfstandige handelszaken. OpenSoon wil, in tijden van grote winkelcentra en onlineverkoop, aanzetten tot meer innovatie en een gevarieerd handelsaanbod in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

In 2018 besloot Brussels minister van Economie Didier Gosuin om het budget van OpenSoon op te trekken naar € 600.000. Met dit budget kunnen we meer dan 50 handelaars ondersteunen. De nieuwe projectoproep gaat van start op 2 mei 2018. Er zijn zes beslissingsrondes voorzien tot eind 2018.

UNIZO helpt je bij de voorbereiding van het dossier, samen met Hub.brussels. Heb je interesse voor deze voorbereiding, contacteer dan onze Business Coach Bernard Denys

Alle details en voorwaarden over ‘Open Soon’ kan je bekijken op http://werk-economie-emploi.brussels/nl_BE/opensoon-2018

Meer over: Brussel, Steunmaatregelen Brussels Gewest, Steunmaatregelen