Gratis verlichtingsaudit en financiering voor 7 Brusselse KMO’s - oproep tot kandidaten

UNIZO en UCM bieden een gratis persoonlijke begeleiding aan voor 7 Brusselse ondernemingen die overstappen naar een energiezuinige en efficiënte verlichting.

De voordelen van de overstap naar een performante verlichting zijn talrijk. Uit onze ervaring blijkt dat een vernieuwde verlichting tot een besparing van 40 à 70 % voor handelszaken, of 30 à 60 % voor vrije beroepen, kan leiden. Bovendien zal een goed doordachte verlichting leiden tot een sterke omzetverhoging, een betere presentatie van producten, burelen of winkel en een verhoogd comfort voor de klanten en medewerkers.

Deze oproep richt zich tot kleine en middelgrote ondernemingen in Brussel: handelszaken, vrije beroepen, banken, verzekeringen of andere diensten.

U vindt meer informatie in PDF icondeze folder.

Informatie en mondelinge dienstverlening over dit project is enkel beschikbaar in het FRANS (m.n. de overeenkomst met UCM, de criteria om in aanmerking te komen, …). U kunt wel uw kandidatuur in het Nederlands indienen. De audits worden ter plaatse in het frans uitgevoerd door externe experten.

Meer over: Energie